GLSL SHADERS mod 1.4.2

nası?

• çok güzel

Kullanılan: 1 100.0%
  • *** gibi

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlatım yok(0 yani) Resim yok(0 yani) Bilgi yok(0 yani) Boş Konu bence...

Hatalarını düzeltirsin diye umuyoruum :)

Teşekkürler Paylaşım için... Hatasız olsa iyi olurdu :)

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar GSL Sharders oyununuzun guzellesmesini daha iyi Golgeler ve ısıklandırma Sistemi koyar Sayet bilgisayarı iyi olmayan indirmesin hani güzeldir falan deniyeyim Söversiniz mesela bende var Server Videolarında kullanıyorum videoda 30 fps 40 fps deisio ama ben baska pc de deneyince video cakmesken 7-8 fps olur ve sonra minecraft ınız Coker basit bilgisayarınıza guvvenıorsanız Kullanın
Kardeş ayrıntıları felan yorum olarak değil konu açtığında yazmalıydın sonradan yazmak önemli değildir indiren kişi

Zaten anlamıştır !

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AÇIKLAMA: bu mod minecraftın gerçekçi olmayan görüntülerinden bıkanlar için çok güzel bir moddur modun amacı oyunu ışıklandırma ve gölgeler açısından gerçekçi kılmaktır. modda oyunda gündüz güneş ışığı ve gece ay ışığı vardır ve gölgeler vardır ayrıca otlar ve ağaç yaprakları sallanır( sanki rüzgar varmış gibi) daha fazlası linke tıklarsanız bulunur çünkü videoyu indiremedim. (uyarı için teşekkürler jakcz)

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    8.9 KB · Görüntüleme: 291

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AÇIKLAMA: bu mod minecraftın gerçekçi olmayan görüntülerinden bıkanlar için çok güzel bir moddur modun amacı oyunu ışıklandırma ve gölgeler açısından gerçekçi kılmaktır. modda oyunda gündüz güneş ışığı ve gece ay ışığı vardır ve gölgeler vardır ayrıca otlar ve ağaç yaprakları sallanır( sanki rüzgar varmış gibi) daha fazlası linke tıklarsanız bulunur çünkü videoyu indiremedim. (uyarı için teşekkürler jakcz)

Açıklamayı şimdi mi yapıyorsun ? :p

NeWeRLeeTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bu installer'ı indirdim ama açınca ''skdaz installer çalışmayı durdurdu'' yazıyor. Bir yardım ederseniz sevinirim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sonic ether 1000 basar buna :D . Bide arkadaşlar onboard ekran kartınız varsa (benim gibi) 5 fps alırsınız :)