bugrakagan2003
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İşte Benim Rüyalarımda Eskiden Öyle Olurda Ve Dejavu Yaşadığımı Sanırdım Sonra Öğrendim5 duyu organıyla imkansız olan GELECEĞİ GÖRME tabiri, kısaca ÖNGÖRÜ, rüyalarla olabilir.
İşte Benim Rüyalarımda Eskiden Öyle Olurda Ve Dejavu Yaşadığımı Sanırdım Sonra Öğrendim5 duyu organıyla imkansız olan GELECEĞİ GÖRME tabiri, kısaca ÖNGÖRÜ, rüyalarla olabilir.
Benimki İlginç Bir Biçimde 1 hafta ilerisini gösteriyorduÖngörü henüz yaşanmamış bir şeyi daha önceden görmektir. Rüyalar da yaşanmış bir şeyi görmektir. Ne demiştim? Bilinçaltımızdaki bilgilere göre. Ama evet rüyaların çoğu öngörü ile oluşur doğru.
Ha, öngörü sadece rüyalarla olmaz.[DOUBLEPOST=1410096488,1410096249][/DOUBLEPOST]Bilim adamları bir test yaptı. Testin amacı insanın öngörüleri.
Şöyle anlatayım;
İnsana huzur veren resimler (manzara, kedi vb...) resimleri ve insanları rahatsız eden (korkunçlu karı, kan, kesilmiş insan kafası vb...) resimlerini bir araya karıştırıyorlar.
İnsanları bilgisayarın önüne oturttrup, onlara kablo gibi bir şey bağlıyorlar ne olduğunu ben de pek göremedim videosu vardı.
Herneyse, resimler yavaş yavaş insanlara gösteriliyor monitörden.
Rahatsız edici resim gelmeden 5 saniye önce insan sinirleri harekete geçiyor. Kısacası, beyin 5 saniye sonrasını algılayabiliyor. Öngörüye bir örnek. O videoyu bulabilirsem sizlere yollayacağım.
banada öle oluor adamların dedigine bakma sen ona dejavu denior.Benimki İlginç Bir Biçimde 1 hafta ilerisini gösteriyordu
o dediğinizin gerçek ismi dejavu millete yanlış bilgiler vermeinPeki şuna cevap ver, gördüğün rüyanın 1 hafta ilerisi olduğunu nasıl biliyordun?
bestiaya söle o zaman bana yalan şeyler sölemesin.Dejavu daha önce yaşanmış bir şeyi tekrar yaşamış gibi hissetmektir.
DenerimÖngörün çok yüksek. Bunu geliştirebilirsen senin için çok iyi olabilir.
Hayatının monotonluğundan olmasın oben hayatım boyunca 3 4 günde bir yada zamanını bilmiyorumda bazen aklımdan bir şey geciyor
4 5 gün sonra o aklımdan gecen resim i yaşamış oluyorum yani dejavu bu galiba xunku aklımdan gecen o resim ilerki bir zamanda hayatımda bir kesite dönüşüyor yani kısaca 4 5 gün sonrasından bir kare yi önceden görüyorum ama o güne geldigimiz zaman daha önceden gördügümü fark ediyom mesela annemi salonda görüyorum tam böyle masanın 30 cm uzagında köşede duruyor sonra onu gercek hayatta gördügüm an aa ben bunu daha önce görmüştüm bu kareyi diyorum
geleceği görüyom galiba ama gercekten o ana gelmeden önce o anı önceden hatırlayamıyorum ama bilincaltımda var yani mesela bu gün diyelim bir kare gördüm aklımdan ve diyelim o kare saat 17:23 de olucak diyelim ama o kareyi sanki suan gördüm ve o an unuttum gibi oluyor ama saat 17:23 e geldi diyelim o kareyi aa ben bunu önceden görmüştüm diyorum sizce bu dejavu mu yoksa başka bişemi yani haftada 2 kez filan oluyo bu
banada öle oluo. mesela mc de arkadaşım apartmandan aşağı düşmmüştü itemleri ordaydı rüyamda o kareyi görüodum 1 hafa sonra gerçekten görüomben hayatım boyunca 3 4 günde bir yada zamanını bilmiyorumda bazen aklımdan bir şey geciyor
4 5 gün sonra o aklımdan gecen resim i yaşamış oluyorum yani dejavu bu galiba xunku aklımdan gecen o resim ilerki bir zamanda hayatımda bir kesite dönüşüyor yani kısaca 4 5 gün sonrasından bir kare yi önceden görüyorum ama o güne geldigimiz zaman daha önceden gördügümü fark ediyom mesela annemi salonda görüyorum tam böyle masanın 30 cm uzagında köşede duruyor sonra onu gercek hayatta gördügüm an aa ben bunu daha önce görmüştüm bu kareyi diyorum
geleceği görüyom galiba ama gercekten o ana gelmeden önce o anı önceden hatırlayamıyorum ama bilincaltımda var yani mesela bu gün diyelim bir kare gördüm aklımdan ve diyelim o kare saat 17:23 de olucak diyelim ama o kareyi sanki suan gördüm ve o an unuttum gibi oluyor ama saat 17:23 e geldi diyelim o kareyi aa ben bunu önceden görmüştüm diyorum sizce bu dejavu mu yoksa başka bişemi yani haftada 2 kez filan oluyo bu
benim zihnim güçlüdür .-.Lan biz durugörüyü zor yapıyoruz adamlar bir hafta ötesini görüyor işe bak :/
Yanlız Sadece Gerilmediğim Günlerde Olur Ve Gerginliği Sevdiğim İçin Çoğu Zaman Gergin OluyorumLan biz durugörüyü zor yapıyoruz adamlar bir hafta ötesini görüyor işe bak :/
Gerilmemek için yatmadan önce çekmek yeterli ^^Yanlız Sadece Gerilmediğim Günlerde Olur Ve Gerginliği Sevdiğim İçin Çoğu Zaman Gergin Oluyorum
Ben öyle çok rahat bir şekilde uyuyorum ve rüyalarda ona göre şekilleniyorAlakası yok canım![]()