GoldCraft / 1.7.2 - 1.7.4 / Faction Server / IP: 195.155.247.146 / Tabela İle Repair / Chatde ! ve ?

SpaceCraft Online

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
IP: 195.155.247.146

Merhabalar,
Sizlere güzel bir server sunduğumu düşünüyorum.. Şu anda bir bilişime bağlı değilim ama bilişim adresinde bir miktar param var. En düşük VIP bile satın alınsa bilişimden güzel bir server açabileceğim. Bilişimden açmam demekte 7/24 ve 0 Lag demektir.

Peki aklınıza şu soru gelicek türkiyede zaten birsürü Faction server var seninkinin bilişimi bile yok neden böle bi server açmaya kalkıştın ?
Bunun aslına birçok sebebi var:
- Çoğu Faction Serverda Gereksiz Ve Düzensiz Yaptılar
- Kapanma Riski Çok Fazla
- Chat kalabalığı [Kimin ne yazdığı görülmüyor]
- Ve hepsi birbirini tekrar eden serverlar..!!

Ben Sizlere Bunları Değiştirip Sundum:
- Düzenli ve Gerekli yaptılar
- Kapanma Riskimiz Yok.! [Bilişime geçebilirsek bizim için çok iyi olacaktır.]
- Chat Kalabalığını engelleyecek ve çok nadir serverlarda görülen özel bir plugin
- Hiçbirşey diğer serverları taklit etme değil ve yapıtlar tek tek emek verilerek yapılmıştır [Alıntı Map Değildir]

Serveri Ayarladıktan Sonra Sizlere Bir Video Sundum Ama Çoğu Şeyi Karıştırdım Bunun Sebebi Bütün [CUMARTESİ] Günü En Az 10 Saatimi Bu Serveri 0 'dan Ayarlayarak Geçirmiş Olmam:

Video:

[Not]: Bilişime Geçene Kadarki Zamanda Bizimle Olan Arkadaşlarımız Bizden Çok Güzel Hediyeler Kazanacaktır..

Malesef Bilişimde Değilken Açık Olma Saatlerimiz Var Günlük Açık Olma Saat Aralığı:
12:30
2:30 arasıdır..!!

Hepinizi Bu Projeye Davetlisiniz..!! Umarım Sizlerle Çok Büyük Bir Aile Olacağız..

Eksik Yanlarımı Yoruma Yazarsanız Sevinirim..

&&İyi Forumlar&&

Son düzenleme: