Goldcraft Acıldı Mod , Rehber , Builder Alımı Var !!!!!!

Encrt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar GoldCraft acıldı mod , Rehber , Builder Alımları var Skype ekleyin : emreyilmaz39

Cok acil builder lazim !!!!!!1

AirRaid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben iyi builderımdır.Şu anda zaten bir map üzerinde çalışıyorum.Map bittiğinde burada paylaşıcam.Beni mod,builder ya da rehber olarak alabilirsin.

anubis_97

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
rehber alimi: ben wg bilgim 100%100 3 yıldır minecraft oynuyorum ve bane biri 10 kere bile aynı soruyu sorsa herzaman cevap veririm vere bilirsem de sevinirim adim robloxx

AirRaid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben iyi builderımdır.Şu anda zaten bir map üzerinde çalışıyorum.Map bittiğinde burada paylaşıcam.Beni mod,builder ya da rehber olarak alabilirsin.
Mapımın adı Herobrine / Steve Adventure Adventure And Life Map olacak.Herobrine ile Steve'in hikayesini anlatıyor.Hem de büyük bir köyde.Gzili yerler , devasa yapıtlar , vb. birçok şey olacak.Ayrıca birçok sürpriz ve görev olacak.Daha çnce başka serverlarda da builderlık yaptım.Eğer beni kabul ederseniz memnuniyet duyarım.

meminsa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burada galiba modern başvuruşu yok ama gene de ben başvuruyum bi dedim.minecrafta 1, 5 yıldır giriyorum.8 swde yetkili oldum(3swde mod 1swde builder 2 swde admin 2 swde de rehber oldum.).Wg ve We bilgim süper pluginlerden süper anlarım.Nick:mopla

Encrt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Meminsa ,
AirRaid ,
Anubis ,
Mixolera ,
Beyler sizi serverime bekliyorum skype ekleyin : emreyilmaz39
size serverimde yapi yaptircam hangisini begenirsem onu builder yapcam 3 builder alcam 1 kisi elenecek

lusken1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birçok serverde yetkili oldum 4 yıldır oynuyorum skypede resim gerekirse atabilirim.Skype enes.akat

--------Her Serverde Admin,Mod,Build,Rehber Olunur-------

ardaarslan22

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Arda Arslan
Minecaft'ı Ne Zamandan Beri Oynuyorsunuz:1.2.5'den Beri
Pluginlerden Anlarmisiniz:Çok İyi Hemde :)

Skaype:arda_arslan55