GoldenGamingTR Videolara Basladı.

GoldenGamingTR'ı Begendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

dheguy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GoldenGamingTiar Diorum Dikkatli izlersen.[DOUBLEPOST=1385465778,1385391955][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1385486759][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1385570569][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1385806786][/DOUBLEPOST]GÜNCEL[DOUBLEPOST=1385901839][/DOUBLEPOST]GünCel HEP GÜNCELDE NESE :D[DOUBLEPOST=1386074568][/DOUBLEPOST]YİNE GÜNCEL[DOUBLEPOST=1386173923][/DOUBLEPOST]GÜNCEL[DOUBLEPOST=1386258885][/DOUBLEPOST]GÜNCEL
Turklerin nasil oyun sektorunde gelismedigini anladim

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör tarafından düzenlendi:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu senin iyiliğin için söyledim youtube da kimse çoluk cocuğun videosunu izlemez. Hadi onu geçtim en son yüklediğin videoda 8 dk boyunca yaptıgın tek şey bom boş arazida koşup mal mal konusmak. Yerinde olsam hayal dünyamı kenara bırakıp hayatımı yaşardım. Bu boş hayaline devam edersen kalbin kırılır.
İlk Bölümde olanlar oydu.

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu senin iyiliğin için söyledim youtube da kimse çoluk cocuğun videosunu izlemez. Hadi onu geçtim en son yüklediğin videoda 8 dk boyunca yaptıgın tek şey bom boş arazida koşup mal mal konusmak. Yerinde olsam hayal dünyamı kenara bırakıp hayatımı yaşardım. Bu boş hayaline devam edersen kalbin kırılır.
BENCE Sen Böle Deme Çünkü Sende şu an Bi Hayal Kuruyorsun ama Bu Hayal gerçek olmaz bil :D

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana ne demek istedigini düzgün bir türkçeyle tekrar edermisin ?
bunlara video çekme diyosun bunları video çekmekten koparamassın arkadaşım :) O yüzden!! Lütfen Böyle Şeyler deme dinlemezler ve Kanala Bakmadan böyle şeyler demen Afedersiniz ama salakça değil mi? :ha: O yüzden Videolarıda Değerlendir ve Herşeyi Gözden Geçirip yazını yaz bence ama sen bilirsin Bu Forumda Kuralları Saymassak Geri kalan Şeylerde Serbestsin Ama Anlatmam Pek anlaşılmış olmamasada bile Şunu Diyorum Bu adamlar O Fikirden Vaz Geçmez ve Bu Fikirler boş değil Bir Sürü Kanal Bir Video serisi içinde Ünlü olmakta buna bakarsak Bu Fikirler boş değil (Bu kanallara örnek: Lehamam) O yüzden Lütfen Birazcık Verileni Gözden Geçir ve (harbi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersi Gibi Konuştum :D ) Öyle Konuş Oke?

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunlara video çekme diyosun bunları video çekmekten koparamassın arkadaşım :) O yüzden!! Lütfen Böyle Şeyler deme dinlemezler ve Kanala Bakmadan böyle şeyler demen Afedersiniz ama salakça değil mi? :ha: O yüzden Videolarıda Değerlendir ve Herşeyi Gözden Geçirip yazını yaz bence ama sen bilirsin Bu Forumda Kuralları Saymassak Geri kalan Şeylerde Serbestsin Ama Anlatmam Pek anlaşılmış olmamasada bile Şunu Diyorum Bu adamlar O Fikirden Vaz Geçmez ve Bu Fikirler boş değil Bir Sürü Kanal Bir Video serisi içinde Ünlü olmakta buna bakarsak Bu Fikirler boş değil (Bu kanallara örnek: Lehamam) O yüzden Lütfen Birazcık Verileni Gözden Geçir ve (harbi Matematik dersi Gibi Konuştum :D ) Öyle Konuş Oke?
Senin Türkçe hocan kim ya. Yazının %70 i kuralsız cümle ...