Grand Theft Auto VI - Gerçekçi Beklentiler ve Çıkış Tarihi

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140


Herkese merhaba,
Aylardır, hatta yıllardır dedikodusu dönen GTA 6 muhabbetine gerçekçi yorumlar yapmanın sırası geldi sanırsam.

1- GTA 6 ne zaman çıkacak?

Rockstar Games, GTA serisinin çıkışında değişik bir politika izliyor. Ubisoft firması her sene 1 oyun çıkartırken Rockstar Games 5 seneye varacak aralarla oyun çıkartır.

upload_2017-7-10_0-45-1.png


Yukarıdaki görselde görebileceğimiz gibi ERA*'lar arası 5-6 yıllık bir ara söz konusu.
*ERA: GTA serilerinin dönemleri denebilir. GTA 3 ERA dersek Vice City ve San Andreas'ı; GTA 4 ERA dersek EFLC'yi kapsar.
Bazı kaynaklar aynı orantı ile GTA 6'nın 2018'de çıkacağını öngörüyor. Ama bu beklenti eski dönemde geçerliydi.
GTA 6'nın 2018'de çıkması bazı sebepler dolayısıyla imkansız. İşte bazı sebepler:

a) gta 5'in hala satıyor olması.
Steam'da indirim olsa da olmasa da gta 5 halen aşırı satan bir oyun. 17 Eylül 2013'te çıkışını yapan oyun, Take-Two firmasının açıklamasına göre 20 Eylül 2013 günü 1 milyar dolar satış yapmıştı. Üstelik platform sadece PS3 ve X360'tı. 27 Ocak 2015'te PS4, XONE ve PC için de çıkışını yaparak ilk 3 günün gelirini rakamlara katlamıştır.
Peki halen bu kadar satan oyunu unutup neden yeni bir projeyi öne sürsün Rockstar Games? Bu kadar özgürlük içeren ve sınırsız eğlence vaad eden sanal dünyayı tek casede silip neden yeni bir dünya oluşturulsun?

b) GTA Online'nin hala geliştirilmesi.
Şüphesiz ki GTA Online, ayrı bir GTA gibi geliyor insana. Singleplayer'de yapılacak şeyler kısıtlı iken onlinede kısıtsız içerik söz konusu. Belirli periyotlarla büyük güncellemeler alan ve halen insanı cezbeden bir onlinesi olan oyunu neden unutmak istesin firma? Yüzlerce server, her serverde ortalama 20 kişi. Bu kadar büyük datacenterlerde barınan serverleri neden kapatmak zorunda kalsınlar? Rockstar Games, GTA Online'nin gelirlerinden gayet memnun. Ne zaman memnun kalmaz, o zaman yeni oyun duyrulur.
Zaten GTA 4'ün onlinesini onlineden saymıyorduk. Gelir kaynağı olacak bir oyun da değildi. gta 5 farklı bir boyut burada.

c) Twitch ve Youtube gibi sitelerde halen gta 5'in en gözde oyunlardan olması.

Büyük youtuberlerden tutun, büyük streamerlere kadar halen gta 5 oynanıyor. Halen binlerce, hatta milyonlarca kişi usanmadan gta 5 videosu izliyor. Ama dikkat ederseniz GTA 4 izleyen kişi sayısı kışın evinize giren sivrisinek sayısı kadar az.

d) gta 5'in eğlenceli modları.
Modlarla sınırsızın da ötesi eğlence vaad eden gta 5'ten oyuncuların sıkılması pek mümkün değil. Grafik modları mı dersiniz, harita modları mı, karakter modları mı... Tek seferde harita ve grafiği değiştirerek GTA 6'yı bile oluşturabilirsiniz kendinizce. Sizin yaratıcılığınıza bağlı.

Bu sebeplerden GTA 6'nın 2018'de çıkması pek muhtemel değil. Benim kendi tahminim 2021'i gösteriyor. Oyunun bazı Easter Egg'leri de 2021'i göstermekte.
Bahsettiğim Easter Egg'e aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

2- GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 çıktı diyelim, kaçımız oynayabilecek? Sanırsam yeni nesil konsollara sahip olanlar, ve über güçlere sahip olan bilgisayar olan oyuncular.
Sistem gereksinimleri konusunda 2020'den önce bir tahmin yapmak yersiz olur, fakat ille de bir yorum yapmamız gerekirse, günümüzün GTX1070 ve muadili kartları Ultra'nın bir düşüğü olan High seviyesinde oynayabilecek. Günümüzün Titan X Pascal ve muadili ekran kartları ise 2020'nin standart kartlarından olacağı için o bantlarda ilerleme kaydeder. Her yıl Nvidia cephesinde bir yüzler basamağı atlanıyor ise tahmini olarak GTA 6 döneminde 1570-1580 tipi kartlar meydanda olacaktır. VRAM konusuna değinirsek 16 GB VRAM'lı kartlar bekliyorum.
RAM konusuna gelirsek minimum 24 GB isteyebilir. 2K oyunculukta gta 5 11 GB kadar RAM sömürürken, 2021'li yıllarda 2K'nın bir standart haline geleceğini düşünürsek 17-18 GB RAM'i GTA 6 sömürecektir. Bilgisayarın diğer yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için boşta 7-8 GB kadar boş bellek bırakmak yararımıza olacaktır.
Tabii ki de 64-bit'e devam, 32-bit aklınızın ucundan dahi geçmesin.
Windows 10'un son işletim sistemi olduğu duyumları almıştım, oldu da yenisi çıktı, yenisini öneriririz elbette.

3- GTA 6 Nerede Geçecek?

Bir tayfa var, görevler umru dışıdır ve sadece gezer. Arabasını alır tüm haritayı turlar. Bu mesele en çok onları ilgilendirir sanırsam.
Öncelikle kişisel tahminim New York. Yani Liberty City.
Nasıl yani? 3.kez Liberty City'e mi döneceğiz? (GTA 3 ve GTA 4)
Olabilir, neden olmasın? Tek handikapı doğadan ırak olması olur. GTA 4'ün ne kadar karanlık bir eraya sahip olduğunu hatırlayalım.



Onun dışında Vice City'e dönme dedikoduları görüyorum. GTA 6 kadar beklentili bir oyun 10 dakikada gezilebilecek bir haritaya sahip olamaz. GTA Vice City haritası ne kadar küçüktü, bir hatırlayalım.



Liberty City olmasa da, yeni bir dünya yaratabilir Rockstar Games. Neden olmasın?
Bunların dışında Rockstar Games'in yıllardır hayali olan ''Tüm haritalar bir oyunda'' projesi gerçekleşebilir.



London, Çin, Japonya, Güney Kore, Fransa gibi saçma ve gerçek dışı hayalleri bir kenara bakıp gerçekçi düşünelim. Evet, GTA London diye bir oyun var ama direkt seri olarak London mekanı geçmez. İmkan vermiyorum.
Ben yine de Liberty City yada yeni bir harita diyorum. Gelecekte göreceğiz.

4- GTA 6 Grafikleri Ne Seviyede Olacak?

2020'lerin grafik teknolojisini önceden tahmin etmek kolay bir şey değil. YouTube'de gördüğünüz GTA 6 grafiklerine yönelik videolar sadece bir yalandan ibaret. GTA 4'ün üzerine grafik modlarını yedirip gta 5 diye insanlara sundular 2010 yılında, 2013 yılında büyük şoka uğradılar.



İlk fragman çıkmadan bir şey söylemek cidden çok zor. Gerçekçi beklentilerde bulunmakta yarar var.

5- Ana Karakter(ler)

Bildiğiniz üzere gta 5'te ilk kez karşımıza 3 ana karakter çıktı. Bu 3 ana karakterin 3 ayrı hayatı ve 3 ayrı ana düşmanları vardı. Hikayenin bir noktasında baştan Micheal ve Franklin, daha sonra üçü beraber kesişti. Karakter geçişleri ve oyuncuya seçim olanağı oldukça güzel bir gelişme idi, ancak ben GTA 6'da çoklu karakter beklemiyorum. Olma olasılığı yüksek, olursa da 2 karakter olabilir.

a) Eski bir karakteri oynayabilir miyiz?
Buna olanak vermiyorum. Çünkü GTA San Andreas karakteri Carl Johnson'u 1992 yılında oynadık. Claude'yi 2002, Tommy Vercetti'yi 1986'da oynadık. Bu karakterler 2020'li yıllara kadar mazi olurlar. Bir ihtimal Niko Bellic oynanabilir, ama ona da ihtimal vermiyorum. Kesinlikle yeni bir karakter gelecek.



b) Kadın karakter?

Olanak vermediğim başka bir konu. İstemediğimizden değil, kadın bir karakter olması kötü olmaz elbette. Tomb Raider'de görmüşlüğümüz var. Belki ana karakterin yanında partner olarak görebiliriz. (The Last Of Us, Resident Evil vb.)
Başta kadın karakter gördüğümüz oyunlar da oldu. Mesela Beyond Two Souls ve yukarıda da dediğim gibi Tomb Raider. Ama GTA kadar pis bir evrene sahip olan oyunun ana karakterinin kadın olması, kadınlık kimyasına aykırı olabilir. Yine de beklemedeyiz.



c) Çocuklar?
Dur! Başta ana dediğime bakma, çocuklar da karakter olabilir. Ama sadece olabilir. GTA gibi tüm çevreyi öldürmeye, katliam yaratabilmeye meyilli bir oyunda çocuk bulunması, insan psikolojisini olumsuz yönde etkileyebilir. Rockstar Games, yaptığı oyunu çocuk katliam simulasyonu olarak anılmasından rahatsızlık duyabilir. Ama gta 5'te Micheal'in çocukları? Onlar reşit, geç bunu. Hem zaten öldürülmüyor bile. Çocuğa RPG fırlatıyorum dokuz canlı kedi gibi yattığı yerden kalkıyor. Acayip...



6- Fizikler

Hayır, oyun fiziğinden bahsediyorum. Başka şeyler düşünme. gta 5'in fiziğinin ne kadar yerlerde olduğunu iyi bir oyuncu anlamıştır elbet. Şu araba kazası görseline bir bakalım.



gta 5, 2005 yapımı Vice City kadar kötü fiziklere sahip. Çıktığı gün eleştirmenler tarafından yoğun şekilde tenkit gördü.
GTA 6'dan beklediğimiz fizikler, GTA 4'ten de ötesi. gta 5'te bunu beklerken bununla karşılaşmak gerçekten beklentileri kırmıştı. Fizik önemlidir, oyuncunun oynama isteğini arttırır. Dövüş mekanizmaları, yerden obje alma ve fırlatma, kırılan camlar, patlama efektleri, araba sürüş mekanizmaları, hepsi fiziğe girer.

7- Etkileşim

Benim en önemsediğim konu etkileşimdir. Etkileşim üçe ayrılır.

a) Objelerle etkileşim
Yerden aldığınız bir elma, bir çöp ile etkileşime geçmek, onu bir insana fırlatmak eğlenceli olabilir. Bir kutuyu bir yerden diğer yere taşıyabiliriz. Bu GTA 4'te var iken gta 5'te kaldırıldı. GTA 6'da beklediğim bir özelliktir.

b) Binalarla etkileşim
Daha çok ''Enterable Buildings'' adıyla geçen binalarla etkileşim eylemi, en önemsediğim konudur. İçine girebilinen binaların sıklığı, oyunun gerçekliğini arttıracaktır. GTA 4'te 10x kadar etkileşime girilebilecek bina varken gta 5'te bu sayı 5x'e kadar düşmüştür. Çeşitli modlarla bu sayı ikiye kadar katlanabilse de, firmanın resmi şekilde bunu bize sunması daha sağlıklı olacaktır.
Ne olurdu bir apartmanın dairelerine girip hırsızlık yapabilsek, katliam çıkarabilsek, eve girdiğimiz an evde doğum günü partisi oluyor vaziyette olay çıkarabilsek, insanlar kendi halinde olabilse... Kesinlikle oyun çok daha gerçekçi bir hal alır.
Ben şahsen polislerle yada çevre ile dışarıda çatışmaktan çok kapalı alanda çatışmayı tercih ediyorum. GTA 4'teki hastane bunun için çok idealdi.
GTA 4'te hastane içine girilebilirken gta 5'te kaldırıldı. GTA 6'da bekliyorum.



c) İnsanlarla etkileşim
GTA 4'te sosisli satan mı dersin, çetelerin yanına gidince ''Yo-Yo'' lu eklerle konuşanlar mı dersin, insanlarla bu denli iletişime geçmek güzel şeydir. Gerçekçiliği bir adım ötede kılan ve GTA evrenini güncel tutan bir özelliktir. Her geçen oyunda yapay zeka gelişse de yetersiz sayılıyor. Özellikle polislerin yapay zekası epey geliştirilmeli. GTA 6'da yapay zeka konusunda büyük ilerleme bekliyorum.



8- Senaryo

Geldik bir GTA oyunu için en önemli kritere. Sonlara saklamamın sebebi de 7 maddeyi yazana kadar bu alt başlık hakkında kaliteli içerik düşünebilmemdi. Şimdi sırasıyla diğer oyunların senaryolarına bakalım.

http://www.******************/images/games/5725/6.jpg

GTA 1 ve 2'yi geçiyorum, açıkçası oynamadım.

GTA 3'ün senaryosunda, Claude'ye banka soygununda ihanet eden sevgilisi Catalina, paraları kaçırıp Claude'nin polislere yakalanmasına sebebiyet vermiştir. Claude, bununla doğan intikam ateşi ile çetelere girer ve olaylar tahmin etmediği şekilde büyür.

GTA Vice City'ye bakarsak, Tommy arkadaşı Sonny'ye uyuşturucu sevkiyatında yardım eder, bu sevkiyata kimliği belirsiz kişilerce baskın yapılır. Tommy, o baskında sevkiyat mallarını kaptırır. Hikaye, Tommy'nin, Sonny'nin zararlarını karşılama çabalarını ele alır. Yine çeteye girme işi söz konusudur.

GTA San Andreas'ın hikayesinde şehrin bir yakası çete grupları tarafından yönetilmektedir, CJ Liberty City'de hırsızlık ile geçimini sağlarken Los Santos'taki abisinden annesinin öldürüldüğü haberini alır ve Los Santos'a döner. Hikaye, CJ ve kardeşlerinin annesinin intikamını almasını konu edinir.

GTA 4'te, ana karakter Niko Bellic Bosna Savaşı'nda asker iken mensubu olduğu müfreze bir gece pusuya düşürülür. Bu pusuda 12 kişi ölür ve sadece 3 kişi ayakta kalır. Niko, Florian ve Darko. Niko'nun düşündüğü şey ise Florian yada Darko'nun müfrezeye ihanet edip düşmana sattığıdır. Pusuya düşme sebeplerini buna verir. Hikaye, Niko'nun kuzeninin zorlamaları ile Rusya'dan Liberty City'ye gelmesi ile başlar, intikam ateşi ile son bulur. Daha sonra mesele çok karışacaktır.

gta 5'te ise yine bir banka soygunu, yine ihanet ve sonunda intikam ateşi. Trevor, Micheal ve Brad tarafından 2004'te North Yankton'da gerçekleşen soygun başarısızlık ile sonuçlanır, polislerle mücadele ederken Brad öldürülür. Brad'tan sonra Micheal yaralanır. Trevor, takımı bırakmak istemese de Micheal bırakmasını ve kaçmasını diler. Micheal, bu saçmalıktan kurtulmak adına kendini öldü gösterir ve cenazesi yerine Brad'i gömdürür. Los Santos'a döner ve yaşamını değiştirir. Trevor yıllar sonra Micheal'i bir banka soygununda haberlerde görür ve eski dostlar bir daha kavuşur. Brad'i öldüren Dave Norton ile etkileşime geçilir ve intikam hikayeleri başlar.

Bunlarla beraber GTA 6'ya bakarsak yine bir intikam odağı olacağı kesin. Ama hikaye nasıl başlar hiçbir fikrim yok. Kaliteden ödün verilmeyeceği kesin.

9- Duyurulma ve Çıkış Tarihi Alaka Düzeyi

Aşağıda görüldüğü gibi gta 5'in ilk fragmanı 2 Kasım 2011'de yayınlanmış. Oyun ise 17 Eylül 2013'te çıkışını yaptı. Yaklaşık 2 yıllık bir ara söz konusu. GTA 6 için ilk fragman 2019'da yayınlanıp oyunu raflarda 2021 yılında görebiliriz.

upload_2017-7-10_2-27-26.png
upload_2017-7-10_2-28-24.png



Konuya gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Tüm cümleler kendimce yazılmıştır. Sorularınıza cevap bulduysanız ne mutlu. Etrafta gereksiz ve gerçek dışı söylentilere son vermek için gerçekçi bir yorum yapmam lazımdı. Dediklerimin hepsi yanlış ta çıkabilir, sonuçta bu bir hayran yorumu. Duyuruları Rockstar Games'ten alacağız. Beklemede kalın, iyi forumlar!















 


Breakthrough

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,332
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,098
Puanları
2,930
Yine çok başarılı bir konu Barkın.
Teşekkürler :)
O zamana kadar sistemlerimi yeniden düzene sokarsam PC versiyonu çıktığında paraya kıyıp mutlaka alıcam.
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
Yine çok başarılı bir konu Barkın.
Teşekkürler :)
O zamana kadar sistemlerimi yeniden düzene sokarsam PC versiyonu çıktığında paraya kıyıp mutlaka alıcam.
Teşekkür ederim Ali, gün geçtikçe içerik üreticiliği konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)
 

AylinWinner

Neko-chan
Mesajlar
189
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
214
Puanları
610
Çok güzel bir düşünce şekli. Başkaları yıl hesaplaması yaparken geliştirmeden devam eden bir kişiyi ilk kez görüyorum. Eline sağlık :)
 

KozmikKaplumbağa

Kömür Madencisi
Mesajlar
124
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
45
Puanları
110
Bence arkadaşlar çıkmayacak.Bakın GTA V YE BÜYÜK İLGİ VAR.Hep onu geliştiriyorlar...
 

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
Mesajlar
151
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
55
Puanları
0
Şimdiden para biriktirmeye başlasak iyi olacak gibi iyi bir bilgisayar değil. Extreme denen aşırı iyi bilgisayarlarda oynanabilecek bir oyun gibi duruyor tabi. Oyun ile birlikte optimizasyon sorunları giderilir ise en azından 10.000 TL vererek oynayabileceği kanısına vardım. Elbette şu an bile 920m kullanan biri olarak teknolojiyi yakalamak benim için büyük bir zorluk olacak.
Konuyu hazırlayan sen dostum iyi bir emek ve faydalı bir emek ile bizleri aydınlattığın için teşekkürler.
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
Çok güzel bir düşünce şekli. Başkaları yıl hesaplaması yaparken geliştirmeden devam eden bir kişiyi ilk kez görüyorum. Eline sağlık :)
Teşekkür ederim Aylin, henüz adı bile geçmemiş fragmanı dahi çıkmamış bir oyun hakkında seneye çıkacak duyumları yapıyorlar. İnşallah çıkar ne diyeyim :)
Bence arkadaşlar çıkmayacak.Bakın GTA V YE BÜYÜK İLGİ VAR.Hep onu geliştiriyorlar...
İlgi olabilir ama GTA serisi Rockstar Games'in ekmek teknesi. ETS 2'ye yapılan muamelenin yapılacağını düşünmüyorum.
Şimdiden para biriktirmeye başlasak iyi olacak gibi iyi bir bilgisayar değil. Extreme denen aşırı iyi bilgisayarlarda oynanabilecek bir oyun gibi duruyor tabi. Oyun ile birlikte optimizasyon sorunları giderilir ise en azından 10.000 TL vererek oynayabileceği kanısına vardım. Elbette şu an bile 920m kullanan biri olarak teknolojiyi yakalamak benim için büyük bir zorluk olacak.
Konuyu hazırlayan sen dostum iyi bir emek ve faydalı bir emek ile bizleri aydınlattığın için teşekkürler.
Teşekkür ederim dostum, o yılın teknolojisine göre optimizasyon denen sorunun adının dahi geçeceğini düşünmüyorum. 10.000 TL biraz abartı olmuş, o performansı şu an 10.000 TL'lik bilgisayarda yakalarız evet ama 2021 yılında şimdinin 10.000 TL'sini 4.000 TL'ye alabileceğiz.
 

GodofMilker

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,196
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,562
Puanları
6,790
Şimdiden para biriktirmeye başlasak iyi olacak gibi iyi bir bilgisayar değil. Extreme denen aşırı iyi bilgisayarlarda oynanabilecek bir oyun gibi duruyor tabi. Oyun ile birlikte optimizasyon sorunları giderilir ise en azından 10.000 TL vererek oynayabileceği kanısına vardım. Elbette şu an bile 920m kullanan biri olarak teknolojiyi yakalamak benim için büyük bir zorluk olacak.
Konuyu hazırlayan sen dostum iyi bir emek ve faydalı bir emek ile bizleri aydınlattığın için teşekkürler.
GTA 5 çıktığında hani o kadar abartılı bilgisayar istemiyordu, saçma sapan bir abartma peşindesiniz.
 

MineKing07

Demir Madencisi
Mesajlar
332
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
121
Puanları
340
Bence o kadar geç olmamalı olmayacak da çünkü 2021'de artık hayranlar sıkılabilir oyuna o kadar ilgi göstermiyebilirler bilmiyorum.Ama ben bir GTA V hayranı olarak o kadar geç çıkmasını istemiyorum.
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
Bence o kadar geç olmamalı olmayacak da çünkü 2021'de artık hayranlar sıkılabilir oyuna o kadar ilgi göstermiyebilirler bilmiyorum.Ama ben bir GTA V hayranı olarak o kadar geç çıkmasını istemiyorum.
Geç çıkması daha iyi olur, her geçen sene yeni teknolojiler doğuyor. Bununla birlikte GTA 6'da en iyi teknolojilerin kullanılması istendiği için gecikmesi bekleniyor.
 

LucasNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
38
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
26
Puanları
80
Bence o kadar geç olmamalı olmayacak da çünkü 2021'de artık hayranlar sıkılabilir oyuna o kadar ilgi göstermiyebilirler bilmiyorum.Ama ben bir GTA V hayranı olarak o kadar geç çıkmasını istemiyorum.
HL 3 Kaç senedir bekleniyor millet bıktımı umudunu kestimi hayır?

Bence Vice city ta geçecek 6 Romen rakamında VI yani (VI)ce :) :) :)

 

LucasNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
38
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
26
Puanları
80
GTA San andreasta o kadar büyük değildi ama gta V te adamlar San andreas'a ne yaptı?
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
GTA San andreasta o kadar büyük değildi ama gta V te adamlar San andreas'a ne yaptı?
GTA Vice City üzüm iken GTA San Andreas kavundu. Vice City'de dönebilecek bir ileri senaryo göremiyorum. Vice City ana oyun değildi zaten, GTA 3 ERA'nın parçasıydı.
 

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
Mesajlar
486
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
389
Puanları
1,140
Merhaba :)

Konu sahibi olarak elime güvenilir bir kaynaktan GTA VI haritası ulaştı. İlerleyen zamanlarda teyit edebileceğimizi umuyorum.​
 

Ekli dosyalar

  • 17kcc1nbhup31.jpg
    17kcc1nbhup31.jpg
    118.3 KB · Görüntüleme: 316

Üst