Gta: San Andreas The Truth kimdir?

kalukimo

Taş Madencisi
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
250

The Truth güzel bir sözü:
Son görev de Carl Johnson'a şöyle demiştir: "Artık uzaklarda dostum. Biliyorsun. Şey... Bu düzeni yendin! Ben otuz yıl boyunca uğraştım. Fakat bunu sen başardın dostum. Diyorum ki dostum... Sen herkese örnek oldun ahbap!"

The Truth karakterini 2019 yılında ölen oyuncu Peter Fonda seslendirmiştir.

The Truth, Flint County'de yaşayan ve daha önce orda kenevir çiftliği sahibi olan yaşlı bir hippidir. Bir komplo teorisyeni olarak, The Truth görünüşe göre de hükumet ve ilgili örgütleri çevreleyen komploların farkındadır ki Carl Mike Toreno ile görev yapınca onu sorgular. The Truth 1928 doğumludur hikayenin geçtiği tarih yani 1992 yılında 64 yaşındaydı.

The Truth'ın adı bilinmemektedir.

Lakapları: The Truth, Truth, Spacehead, Mr. San Fierro

Milliyet: Amerikan.

Evi: Flint County, Leafy Hollow'da evi var.

Carl Johnson, Dwaine, Jethro ve Zero ile bağlantısı var. Eskiden Frank Tenpenny ile de bağlantısı vardı.

Silahları: Flamethrower (görev sırasında)

Araçlar: Mothership, Imparator, Combine Harvester, Walton, Jetpack (görev sırasında)

İşletme: Esrar ticareti.

Kısa bir biyografi: Carl Johnson, Badlands'da sürgündeyken The Truth ile arkadaş oldu. Sonra The Truth'un çiftliğini The Truth ile birlikte imha etti. Daha sonra Carl, Las Venturas'da terkedilmiş bir havaalanı satın alır daha sonra The Truth bir kez daha Carl'ın yardımını ister. Bu kez hükumet mülkiyeti çalmak için Carl Area 69 askeri kompleks ve bilinmeyen içeren bir çevreleme ekibi de dahil olmak üzere Jetpack'ı çalır daha sonraki bir görevde polislerin olduğu trenden de "green goo" çalır.

"Artık uzaklarda dostum. Biliyorsun. Şey... Bu düzeni yendin! Ben otuz yıl boyunca uğraştım. Fakat bunu sen başardın dostum. Diyorum ki dostum... Sen herkese örnek oldun ahbap!" (Son görevde Frank Tenpenny öldükten sonra Carl'a The Truth böyle demiştir).

Frank Tenpenny öldükten sonra The Truth bunu der ve 30 yıl "sistemi yenmeye" çalıştığını iddia eder ve bunun için Carl'ı tebrik eder.

Sonra iki ayrı vesileyse The Truth'u WTCR Show çağırır ve çeşitli komplo temalı konulardan konuşur. İkinci seferde "onları (uzaylıları) kendi ellerimde tuttuğunu" söylüyor. Bahsettiği uzaylılar muhtemelen Green Goo görevinde toplanan madde olabilir..

--

Ek bilgiler:

1.
The Truth resimlerinde oyundakinden daha genç olarak çizilmiştir. Çünkü resimdeki saçları gri yerine kırmızımsı-kahverengidir. Ayrıca resimde gözleri mavi, oyunda ise yeşildir. Bunun nedeni beta sürümündeki görünüşünden dolayı olabilir..

2. Omega, The Truth'a çok benziyor. Her ikisi de komplo teorisyenleri ve hippiler, ve her ikisi de dünya dışı insanlar ve uzaylılar ve tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) gördüklerini söylüyorlar. Ancak The Truth Omega'dan çok daha eskidir.

3. The Truth'un (anlamı gerçek) lakabı gerçeğe inandığı komplo teorileri için kelime üzerinde bir oyundur.

4. The Truth müzisyen Willie Nelson'dan alıntılanarak yapılmış olabilir çünkü görünümleri benzer ve her ikisininde büyükçe marihuana çiftlikleri var.
 


EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
SAMP RP De göremediğim karakterlerden görsekte troll olanlardan.
 

kalukimo

Taş Madencisi
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
250
SAMP RP De göremediğim karakterlerden görsekte troll olanlardan.
Aga görünüş itibariyle pek tercih edilmediği doğrudur evet. RP dışıda bu böyle. Ama Gta San Andreas'in kendisinin ana karakterlerinden biri. Değerlenmedi ama yazık oldu.
Zaten yazıda da belirttim Rockstar Games kendisini Gta 5'e de "Omega" karakteriyle aldı. Aynı kişi değiller ama çok benzerler. Görünüş açısından, komplo teorisyeni olmaları açısından ve hippi olmaları açısından. Ayrıca ikiside dünya dışı varlıklar gördüklerini iddia ediyorlar.
Yani Rockstar Games'in bile yeniden başka karakterle hayat verdiği bir figür The Truth ama yine de pek tercih edilmiyor. Ben Mta da severdim bu karakteri.
 

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
Mesajlar
717
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
410
Puanları
860
Ruh hali
HP oynarken Truth'u alıp az mı, banka soyduk :leley:
 

DracDonix

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
30
Gizemlerle dolu garip bir eleman. hiçbir zaman gerçek amacını kimse öğrenemeyecek. :(
 

Üst