Güvene Bileceğim Bi Hosting Arıyorum

kejdurapa

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar
Başlıkta zaten belirtim hosting arıyorum
bir kaç ufak koşullarım var bunlara uyan varsa lütfen bana söyleyin
  • öncelikle mc.bılabıla.com gibi ip verebilen
  • pluginler konusunda yardım edebilecek (tabi bunu biz kendimiz ayarlayacağız ama hosting in bi plugincisi varsa yardıma hayır demeyiz)
  • Hosting kendi hazırladığı pluginler dışında başka plugin yüklenmesine ve değiştirmesine izin verilemekdedir gibisinden bi kural olmayacak
  • serverda da bi sıkıntı olduğunda bildire bilceğim 7/24 müşteri hizmeti (ki bu her hosting de olur ztn)

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ip belki senin dediğin gibi veriyorlardır bilmiyorum ama senin dediklerinin hepsi solmazhosting.com da var istersen plugindede karşılığında hiçbir şey almadan yardım edebişirim

kejdurapa

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hmm tmm saol bakmakdan zarar gelmez :)
bu arada bu server 1-3 aylık filan olmayacak 50 kişi bile gelse ben bunu devam ettireceğim

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani server kısa süreli olmayacak server a max 30 50 kişi gelse bile devam edilecek
ve verdiğin siteye bakdımda bi referans veya firma hakkında adam akılı bi bilgi yok tmm yeni açılmış ama
güvenmesi zor olur :s

bence güvenebilirsin ben onlardan sunucu aldım çok rahatım istersen skypedan ekleyip hostingle konuşabilirsin skypeı:solmazhosting :)

kejdurapa

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MinecraftTurk Hostinge Güvenebilirsiniz
Skype Adresim: Koray_Skywater
Konumuz: Tıkla (Konu biraz kötü ama editlenecek)
Websitemiz: Tıkla
Eğer almayı düşünürsen skypemi ekle Mobil Odeme - Paypal - PTT - Banka ödemeleri vardır.
Istedigin her şey bizde vardır özel bir panel ve dosya erişimi.
7/24 Online 1Gbit internetli bir sunucu ve sınırsız işlemci kullanımı.

hmm gayet gzl
mapi bitirdiğimizde size ulaşırım :)

UnverzagTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • Özel IP alabilmeniz için önce bir websiteniz olması gerekiyor. Eğer websiteniz yoksa biz size serverismi.metin2bilisim.com gibi bir IP ücretsiz olarak veriyoruz.
  • Sadece kurulum ve plugin üzerine çalışan bir elemanımız mevcut.
  • Öyle bir kural tabii ki yok, biz ilk kurulumu yapıp makineyle birlikte serverinizi teslim ediyoruz. Dosyalara erişim imkanınız mevcut. ' Uzak Masaüstü Bağlantısı '
  • Tabii ki var, ister Canlı Destek'den ister Skype adresimizden, isterseniz telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Metin2Bilisim.com

kejdurapa

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim sana tavsiyem, Deks Bilişim'i bir denemen. Daha sertifikalarımız çıkmadı, fakat en düşük fiyattaki paketimizden alarak bizi deniyebilirsin. Ayrıca sitemiz ve paketlerimiz yenilendi, bakmaktan zarar gelmez :) Benim anladığım, sen 1 yıllık server açmak istiyorsun. 2GB lik serverımızın 1 aylık fiyatı 40.00TL dir. Yıllık olarak hesaplarsan 480 TL yapıyor. Ben senin için bu fiyatı 400TL ye indirebilirim. Ve bunu 2 ay a bölebilirim. Yani 1. ay 200, 2. ay geriye kalanı ödersin. Ayrıca kendine özel windows sanal sunucu istiyorsanda; 20GB Disk/512MB RAM/80GB Trafik ==> Fiyat- KDV Dahil 66.00 TL/ay
Bu sunucuya minecraft yükleriz. Emin ol bu sunucu 50 kişiyi lagsız kaldırabilecek kapasitededir. Sanal windows sunucu, Deks Bilişimin Kiraladığı Sunucudur. Kendi sunucularımız arasında değildir. Bu sebepten dolayı sanal sunucuda indirim yapamam.
Ayrıca .com lu siteye bu hafta içerisinde geçiceğiz.

Deks Bilişim Satış ve İletişim Koordinatörü Kerem Arslan
E-mail: [email protected]
Web Adresi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sağolun ama ben bi hosting buldum
ve fiyatlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim

macipicu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kayahost.net skype: mygameserver ekle beni minecraft bölümünden sorumluyum konusalım yeni firma tertemiz sicilimiz var.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverlarımız Özellikleri Ve Fiyatları

Eko Server:2.55 Ghz İşlemci, 7Gb Ram, 500Gb Hardisk, 10Mgbit Refresh Hızı, Hamachisiz Bağlantı, Thennars Bilişim 2013 Plugin Paketi, 7/24 Server'ın Açık Olması, 100 Kişilik Server Kapasitesi, Süper Destek Paketi İle Anında Ve Kaliteli Yardım Alma Ve Sadece [17Tl]

Maxi Server:3.50 Ghz İşlemci, 12Gb Ram, 1Tb Hardisk, 10Mgbit Refresh Hızı, Hamachisiz Bağlantı, Thennars Bilişim 2013 Plugin Paketi, 7/24 Server'ın Açık Olması, 200 Kişilik Server Kapasitesi, Süper Destek Paket İle Anında Ve Kaliteli Yardım Alma Ve Sadece [42Tl]
İlgilenenler İçin Skype:thennarsbilisim
Lütfen Sadece İlgilenenler Eklesin

Ana Server Özelliklerimiz:i7 İşlemci, 32Gb Ram, 25Mgbit Refresh Hızı, 3Tb Hardisk

Böyle Donanımlı Serverların Başlangıç Fiyatı 100Tl İdir Fakat Size Çok Az Fiyata Satıyoruz Serverlarımızdan Satın Alırsanız Çok Minnettar Olucaz Gerçekten Teşekkürler

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En Altta Yazdığımı Lütfen Okuyun Biz Bu İşi Eğlencesine Yapıyoruz Herhangi Bir Şekilde İnanılmaz Gelirimiz Yok Biliyoruz Buna İhtiyacımızda Yok Biz Bunu Eğlencesine Yapıyoruz Lütfen Herşeyi Okuyun Böyle Serverlar Çok Değerlidir Herkes Bilir Ama Bizim İçin Bu Fiyat Çoğu Kişi Bunu Söylüyor Kendilerine Bir Deneme Server'i Açıyoruz Ondan Sonra Memnun Kalırsa Alıyorlar

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler biz bu işlerde yeniyiniz bize bir fiyat tablosunda bulunursanız sevinicem hatta eklerseniz daha cok sevinicem thennarsbilisim skype.

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence en iyisi Axitr Bilişim. Sınırsız ram, sınırsız cpu ,plugin paketli (çok güzel) 60 kişilik server 40 Tl .80 kişiliği 60, 120 kişiliği 80 TL
Diğerleri 2-3 gb ram felan veriyorlar