Hala çözüme varamadim

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@tekno51 bir Tapatalk bugu dolayısı ile Spam yaptığım sanilarak aldığım Ban hala açılmadı ki yenisi eklenecek birazdan altlar halledemiyor ben vazgeçtim üstüne basvurayim dedim ne macera bizi bekliceyek acaba
İlk önce uyarı aldığım kişiler
@SearchTR (anlaştık ama banini geri alamam dedi)
@Canyo (etiketledim ama kendisi ile henüz iletişime geçemedi m)
Acaba bu Moderatör lere derdimi anlattım zar zor Size de anlatabilirim isterseniz tabi konumu okumaniz daha çok hoşuma gider
Bkz. https://forum.gamer.com.tr/index.php?threads/216064/
Evet ne düşündüğünüzu neler yapabileceginizi soylebilirsiniz.

Peki niye mesaj atmadım derseniz insanlar örnek olsun şahit olsun bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum başkaları da yaşıyor ama bunu galiba kimse benden daha iyi bilmiyor 2 moderatör den de uyarı yedim. İnsanlar gelsin onlar da neler yaşadıklarını anlatsın böyle daha kolay inanirsiniz diye düşünüyorum. Hem benim için de böylesi daha kolay.

Bu yüzden bu konuyu lütfen arşive almayın özel mesaj atmasını biliyorum ama dedigim gibi böyle olmasının özel bir sebebi var malesefki.. Taşımaya hevesli moderatörlere de özür dilerim.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Web den girmek niye pişmanlık olsun arkada biryerde açık duruyor sürekli sen işine bakıyorsun 10 15 dk da bir kontrol ediyorsun bir şey varmı diye tapatalk da kullandıydım ama web daha iyi bence :( Tabi bence dedim yani zevk meselesi ._.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Web den girmek niye pişmanlık olsun arkada biryerde açık duruyor sürekli sen işine bakıyorsun 10 15 dk da bir kontrol ediyorsun bir şey varmı diye tapatalk da kullandıydım ama web daha iyi bence :( Tabi bence dedim yani zevk meselesi ._.
Bir kere yavaş ve User friendly değil.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tekrardan konu açmışsın aynı içerikli bir konun daha vardı. Yani bir uyarı daha alabilirsin. Sadece biraz sabır lazım.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrardan konu açmışsın aynı içerikli bir konun daha vardı. Yani bir uyarı daha alabilirsin. Sadece biraz sabır lazım.
Peki amca ne yapayım rapor mu edeyim?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman yanındayım çünkü bu bug en az 10 kere gözümün önünde oldu.