- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Var synergy diye bir şey ile oluyormuşYok sanırım . Zaten o oyunun çıktığı zaman co - op diye bir şey yoktu galiba
Var synergy diye bir şey ile oluyormuşYok sanırım . Zaten o oyunun çıktığı zaman co - op diye bir şey yoktu galiba
Ne bileyim hiç adam gibi oynamadım oyunu.Hep etrafta dolaşıp durdum.Zaten aldım şimdi.Eğer beğenirsem tüm episodeleri alacağım.Böyle bir soru sorulur mu? İmkanın varsa tüm episodeleri al oyna. Harika bir oyundur soluksuz oynarsın.
Bence bana portal almalıydı :/bence ilk half life ardından h-l source hl oppising fore hl blue shift diye diye devam etmeliydin
Nope o bana lazım sen Crack kullan.Bence bana portal almalıydı :/
Dilencilik level 3 !
Nuğğ sen kullan .-.Nope o bana lazım sen Crack kullan.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Half Life 1'm yok ki :/bence ilk half life ardından h-l source hl oppising fore hl blue shift diye diye devam etmeliydin
ben dedim sana kendine half life complete pack al diye hem ucuzdu da (Yani ucuz dediğim oyunları tek tek almaya çalışırsan pahalıya gelir )Half Life 1'm yok ki :/
Yada direk portal bundle alıp bana verebilirdi :/ben dedim sana kendine half life complete pack al diye hem ucuzdu da (Yani ucuz dediğim oyunları tek tek almaya çalışırsan pahalıya gelir )
La Olm o bana lazım..Yada direk portal bundle alıp bana verebilirdi :/
dilencilik level 5 ! ( 4 ten 5 e atlama keyF)
biliyorum Zaten şakadan söylüyorum .portal1 i ne yapıcaksan 2 daha eğlenceli
Bana daha çok lazım ...La Olm o bana lazım..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yav he he seni tanimasam ihtiyacı var bunun diyeceğimbiliyorum Zaten şakadan söylüyorum .
Bana daha çok lazım ...