Hamachi anlayanlar baksın (ACİL!!)

kivanCraftci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 Sorum Olucak Hamachi Den Anlayanlar ßaksın Lütfen
1- Hamachi ile nasıl servere giricez ? yada server kurucaz ? Not: Hamachi yükledim ağ olusturdum ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
2- Hamachi'li servere girince oynarken Teleportlanma veya hile yokmu ???

herobrine147

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hamachi ile nasıl servere girersin hamachiyi yüklediktensonra aç ondansonra üstündeki ağ çubuğunu tıkla yenibir
ağ oluşturdiyor ve mevcut bir ağ katıldiyor eyer bir ağ girmek istiyosan mevcut bir ağ katıl a bas küçük beyaz bir ekran çıkıcak orda ağ kimliği ve şifre var bilinmiyorsa boşbırakın yazısına şaşırdıysan anlatıyım şifre girmezsen erişimin kısıtlı olur girersen kısıtsızolur arkadaşlarının verdiği bilgilerle orayı doldur ondansonra o beyaz sayfa kendini otomatik kapatıcak ve bir ağ girmiş olcaksın ondansonra atıyorum arkadaşlarınız size vıdıvıdı odasına girdedi (odanınadı bu) o odaya tıkla siyah birsayfa açılıcak ozaman tamamdır minecraftta multiye gir doğrudan bağlande arkadaşlarınız size ip iverir

buarada hamachili serverlarda var birbirimize tp leniyoduk nasıl? /tp cake ENH böyle arkadaşının yanına tp lenirsin isimleri birbiriyledeğiştirirsen
arkadaşını yanına tp leresin

nasıl hamchi server kurucam youtube a gir şöyleyaz: minecraft hamachi server kurulumu bu konu hakkında milyonlarca video var umarım faydam dokunmuştur :)

kivanCraftci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saol kardeş kurdum ama arkadaşım giremiyor sürümlerimiz aynı önerilen ayarları verebilirmisin yada başka bir çözümün varsa söylermisin

herobrine147

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yanlış bilgileri vermiş olmalısın yada yanlışyapmış olmalısın evet bayabi kasıyo doğru
bilgisayarın çokmüş gibi