Hamachi birlikte oynama sorunu.

vahapcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yemin Ediyorum Kaç Gündür Ciğerim Soldu Gözlerim Çıktı Hamachi Server Açtım Ben Girebiliyorum Arkadaşım Giremiyor. Onda Sunucuya Giriliyor Diyor Kalıyor Ondan Sonra Zaman Aşımı Diyor Girmiyormuş. Bende Güvenlik Duvarı Her Şekilde Kapalı Hamachi Bağlantımız Düzgün her şey Yolunda Ama O Giremiyor. Nedenini Bilen Varmı Lütfen Artık Bi Çare Bunu Okuyan Kişi Yardım Ett!!! :(:(:(

bu arada sürüm 1.7.2

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
LAN üzerinden açmayı deneyin serveri eğer LAN'dan açmıyorsanız.
LAN üzerinden deniyorsanız minecraft.net ten serverı indirip kurun öyle deneyin.

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
yada hamachisiz kur öyle oynayın artık hamachi yok artık craft bukkit devri geldi

vahapcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
lan üzerinden de denedik olmadı
hamachisiz oynamak mı ? craft bukkit nasıl oynicaz ?

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ben sana şimdi link atıcam ordan anlatımdan kurarsın +port da

buyur kardeş burdan izleyerek kura bilirsin

vahapcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
haaa bukkit mi bende başka bir şey anladım tmm. Ben yiende hamachi üzerinden tercih ediyorum port açmayı falan beceremiyorm çünkü

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
haaa bukkit mi bende başka bir şey anladım tmm. Ben yiende hamachi üzerinden tercih ediyorum port açmayı falan beceremiyorm çünkü
Hamachi acayip sorunlu zaten türlü türlü hataları var. O yüzden sürekli kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin.
Bukkit kurabilirsin. O kadar zor değil sadece karışık gözüküyor ama yaptığında anlaşılıyor çok basit olduğu.
Plugin felan da kurarsın baya eğlenirsiniz.
Ama yinede senin kararın

vahapcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim tmm bukkitte karar kıldım. Şu an uğraşıyorum teşekkür ederim.

evet önerirsen güzel olur

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
LAN üzerinden açmayı deneyin serveri eğer LAN'dan açmıyorsanız.
LAN üzerinden deniyorsanız minecraft.net ten serverı indirip kurun öyle deneyin.
Uyarı aldı: Argo kelime :fsDF:Q :D
**
Kardeş arkadaşın senin sunucunun motd'unu görebiliyor mu?
**
Konu adın süpermiş

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Kendi launcherınızden AB.CDE.FGH.J IP adresi ile sunucuya bağlanabilirsiniz fakat başka ağdan bağlanan bir kullanıcı için launcherdaki sunucular listesinde AB.CDE.FGH.J:25565 şeklinde portlu IP adresi yazılmış olması gerekir.

Ayrıca:
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı hedefinde bulunan, sağ üst köşedeki bir programın veya özelliğin windows güvenlik duvarını aşmasına izin ver yazısına tıklatıp,
Kod:
Java(tm) platform se binary
yazısının sağ tarafındaki özel ve ortak adlı kutucuklara tik işareti koymayı deneyiniz. Aynı güvenlik duvarının açma kapama gibi, bu ayarları da işiniz bittiği zaman tekrar değiştiriniz.

Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi, bu yöntemler işe yarayabilir. İyi çalışmalar.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Antivirüsden de kaynaklanıyor. Heleki antivürüsün eset not 32 ise. Antivürüsünün ne olduğunu söylersen ve arkadaşının hamachide isminin yanındaki nokta hangi renkte onu söylersen iyi olur.Antivürüsün esetnod 32 ise yardımcı olabilirim uzun uğraşlar sonucunda çözmüştüm sorunumu.