Hamachili 1.7.9 Server İçin Builder Aranıyor..

alucardd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7.9 Hamachili server için builder arıyorum. Eğer bana yardımcı olmayı kabul ediyorsanız bu konunun altına yorum atın. Kesin gelirim diyen lütfen yorum yapsın ona göre skype vericem. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler :kgül::kgül::D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benden bir tavsiye serverini hamachi olarak açma hiç tutmaz. Yaptığın şeylere yazık olur

alucardd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benden bir tavsiye serverini hamachi olarak açma hiç tutmaz. Yaptığın şeylere yazık olur
ya biliyorum ama şu an parayla açıcak durumum yok. Hevesliyim de böyle şeylere. Güzel bi server yapsam olmaz mı 1 i gelir diğerine tavsiye eder falan.
Konu Yanlış Yere Açılmış İlgilenirseniz Sevinirim @halaystarter
özür dilerim yeniyim kusura bakma :)[DOUBLEPOST=1409342043,1409341977][/DOUBLEPOST]TheBlueDeath ayrıca bukkit açsam ip yi sabitlemek için para istiyolar her şey para bi hamachi para değil yani :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ya biliyorum ama şu an parayla açıcak durumum yok. Hevesliyim de böyle şeylere. Güzel bi server yapsam olmaz mı 1 i gelir diğerine tavsiye eder falan.

özür dilerim yeniyim kusura bakma :)[DOUBLEPOST=1409342043,1409341977][/DOUBLEPOST]TheBlueDeath ayrıca bukkit açsam ip yi sabitlemek için para istiyolar her şey para bi hamachi para değil yani :D
Belkiiiiiiiiii olabilir ama dediğim gibi hamachili servere çok kişi gelmez. Hamachisizlere zor geliyor. Ya böyle 1-2 yıl uğraşıp kocaman bir server açcaksın yada hamachisiz açcaksın. Portda açabilirsin bedava ama serveri 7/24 yapmak istersen pcnide 7/24 açık tutmalısın (hamachi içinde geçerli)

alucardd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya abi kulaktan kulağa yayılır. Örneğin server ismi kullanmak yasak mı bilmiyorum ama kapandı zaten. HeroesCraft vardı, ben arkadaşımdan duydum girdim. Süper server hub bile değil hamachisiz ama olsun. Kulaktan kulağa yayılır

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Konu Yanlış Yere Açılmış halaystarteri ekledim ama İlgilenmedi @SearchTR Rahatsız Ettiysem Özür Dilerim.Forumun İyiliği İçin Çalışıyorum Daha İyi Bir Forum İçin :D

alucardd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapılıyor ?
Ayrıca konu ynlış yerlere gitti builder yokmu bitane ile