Hamachisiz sunucu kurmak istiyorum...

reyvadin99

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım eğer bir sorun çıkmazsa yarın bu konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatan bir video çekip forumda konu açarım . Herkese kg

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
veya port açabilirsin modeminden kendi ipni bulup port açarak ortakki oluşturulan ipyi arkadaşına verirsen oda serverine girebilir hamachisiz. biraz karışık bir mesela googleye yaz port nasıl açılır diye minecraft)

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
ben atamam ama youtubeden bulup atabilirim

reyvadin99

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben videoyu renderlıyorum bitince hemen eklicem

Mertx007

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum başlat>çalıştır>cmd buraya böyle yaz ipconfig oradan tercih edilen[varsayılan] ag geçidini Internet tarıyıcın da adres çubğuna yaz enter de
açılan pencerede şifre id gir, bilmiyorum dersen eğer değiştirilmemişse modeminin markası ve modelini google de yaz ve şifresini öğren. orada kendine port aç detaylı bilgi veremem youtubede var. sonra çeşitli ınternet siteleri bedava ya no ip yapiyorlar örn: http://www.noip.com/ ben bunu kullanıyordum 4 tane adres ekliyebiliyorduk (doğru hatırlıyorsam) yapmazsan özel mesaj at yardımcı olurum. +1

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum başlat>çalıştır>cmd buraya böyle yaz ipconfig oradan tercih edilen[varsayılan] ag geçidini Internet tarıyıcın da adres çubğuna yaz enter de
açılan pencerede şifre id gir, bilmiyorum dersen eğer değiştirilmemişse modeminin markası ve modelini google de yaz ve şifresini öğren. orada kendine port aç detaylı bilgi veremem youtubede var. sonra çeşitli ınternet siteleri bedava ya no ip yapiyorlar örn: http://www.noip.com/ ben bunu kullanıyordum 4 tane adres ekliyebiliyorduk (doğru hatırlıyorsam) yapmazsan özel mesaj at yardımcı olurum. +1

Arkadaşlar mesaj yazmış sağolsun gerek kalmadı :D