HanelerNW Şeref Yoksunluğu. Buyrun

xAlverStoke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kimseye yok yere hakaret etmem. Canım sıkılmıştı öyle listemdeki sunucuları gezeyim dedim. Bu sunucuda gözüme bir şey takıldı. Admin oyunculara "BEYLER HADİ SALDIRI ZAMANI" falan deyip bir IP veriyor. Oyuncular da o servere girip küfür vs. edip çıkıyordu. Bazı oyuncular da "ATMİN SERVERİNE REKLAM YAPTIĞIMIZ ADAM BANLA ŞUNU" gibisinden konuşuyordu. Gerçekten rezil bir durum.

Lütfen görüpte cevap yazmamazlık yapmayın. Sizin düşünceleriniz merak ediyorum.

@qarizma345 O mükemmel sunucunuz nasıl yönetiliyor gerin görün..

qarizma345

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bizim sunucuya reklam yapanların bizde böyle karşılığını veririz.

vlkoun_cz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş bizim sunucuda reklam yapanı biz böle yaparız hemde 100 katı ile atan kişi sıkı ise gelsene skypeye olayı dogru füzgün anlat önce sonra hakısız ısen isyan et önce git oyuncularına de başka servermi kalmadı bize geliyonuz ayagınızzı denk alın .. saygılarımla[DOUBLEPOST=1429110856,1429110590][/DOUBLEPOST]cokmu komik HobbitNetwork bide başlıga bak SEN KİMsinde şeref yoksunlugu yapıon önce git sen terbiye şeref al böyle bebe konularıda burada paylaşmana gerek yok

xAlverStoke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz tepkiyle seviyenizi düşüyoruysunuz vede yaşınızı belli ediyorsunuz saygılarımla iyi forumlar.
Haklısın. Ben cevap vermek istemiyorum kolay gelsin size. Mükemmel sunucunuzdaki mükemmel oyuncularla kendinizi tatmin etmeye devam edin. Cevap yazmaya yorulmayin lütfen, dikkate alamayacağım.

Dipnot: Ben benim sunucuma geldiniz demedim sunucum falan yok.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
reklam yapiyosa gidip kurucularina soyluycen adam gibi yoksa saldiralim falan ve sunucunun 80% 10 12 yasli cocuklar onlara gaz veriyosunuz onlar gidip orda sovuyolar ? adamlar da bunlara sovuyo . Sizce iyi biseymi ?

vlkoun_cz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sizi kendi halinize bırakıyorum bizim server ede bizede laf edeni duymiim benden bukadarlık su konuyuda kapayın