Hangi tür pluginler satılabilir? ()

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi yaptık satcaz diyelim, bebim yaptığım plugini burda satmaya çalışsam, sonuçta aynı plugini sizde yapabilirsiniz dimi? Yani parayla alcak olsanız ne plugini alırdınız?

Bu arada beni yeni kayit oldum, size arada sırada plugin soruları soruyorum diye beni bu yeni geldi hem bilmiyor hem satmaya çalışıyo demeyin lütfen.

Html
php
c++
C#
Visual C++
Assembly
dillerinde tecrübem var.

Neyse.
lütfen parayla plugin alsaydınız ne plugini alîrdınız söyleyin. Söylediğiniz túrde plugin geliştircem.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ben bir şey almazdım. Ama ne kadar orjinal bir fikir bulursan o kadar para eder bir plugin. Mesela Command Block Login çok güzel bir sistemdi. SonOyuncu içinde kullanılıyor sanırım.

Mesela bazı paralı pluginleri geliştirmeyi dene. Paralı olan ama 1.9'a güncellenmemiş bir sürü plugin var. Onların güncellenmiş halini yapmaya çalış.

Ben alacak olsaydım kesinlikle bir Turn-Based savaş plugini satın alırdım ki zaten kendim yapıyorum.

Sen de Minigame kodlayabilirsin. Diğer oyunlardaki sistemleri minecraft'a eklemeye çalışabilirsin. Mesela parkur eklemeye çalış. Biraz zor bir mekanik. Ben bir ara yapmaya çalışmıştım ama çok fazla farklı fikir var.

Sen yeter ki bir şey yapmak iste. Onun ödülünü kesinlikle alırsın.

Ayrıca eğer sana biri "yeni geldi hem bilmiyor hem satmaya çalışıyor" derse o kişinin aklından şüphe ederim. Önemli olan öğrenmek. Sen de daha iyi öğrenmek için bir fikir istiyorsun ve biz sana bunu neden vermeyelim ki?

Karanet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
PayPal yok çok satamazsın bir şey Türkiye'de artık. Havale desen şu kartlar desteklemiyor para koy harca olan mobil desen ne kadar kazanabilirsin ki :D

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duygulandım :bayrak:

Çok teşekkürler bana zevk geldi :D
@MegaCrafter

@Karanet
nasıl paypal yok? Ne ara kapandı yaw.

Ben açık biliyorum hatta hesabım var?
Biri alcak olsa benim paypala para gönderse 5tl filan bende plugini atsam olmazmı? Hem adam parayı geri alabiliyor plugin atmassam diye biliyorum?

Acil destek pls @IRFN abi bu konu hakkında yorumunu bekliyorum açık oldugun bir zaman lütfen fikrini yaz

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Paypal Türkiye'den tamamiyle çekilmek zorunda kaldı ne yazık ki. Ve benim gibi Türk, Spigot geliştiricileri ortalıkta kaldı. Ve yine ne yazık ki Spigot sadece Paypal ödeme kabul ediyor. Ha kişisel olarak siz Paysafecard ekleyebilirsiniz ama kullanan çok yok onuda. Yani kısacası böyle bir hevesiniz varsa çok para kazanmayı düşünmeyin derim, satabileceğiniz yer sadece Türkiye.