Hangisi Serveri Açayim ? İçeri (===

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 Tane Belirledim Survival Faction KitPvP
Nasıl Etkinlikler Yapıcam ?
Survival
Adamlar bir spawnda dogacaklar bildiginiz disari cikicaklar ama portal ile 2 tane boss yapicam bunlardan birinden butun madenlerden 10 tane duscek birinden full elmas set dusecek hayvan spawner kısmıda olucak.
Faction
Pazar Yapıcam,Oyunculara köpek ve koyun pet koyucam viplere wither giant enderdragon gibi ,4 adet boss örumcek zombi iskelet golem bunlardan p3 p4 p5 p6 dusucek lapis otomatik yenilencek.Event saatleri olucak günlük
Kitpvp
Her hafta turnuva olucak sirasiyla birinde pro tag oburunde vip olucak Viplere ait ozel kitler olcak ama oyuncuyla arasinda bi fark olmaz top 5 1.sine vip hercumartesi mod alimi

Özellikler bunlar hangisini acayim

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu acmak issizlik, onun yerine kendi basina eglenecegum mmo sunucusu ac daha iyi

R

Reloven

Ziyaretçi
seviyorum ama açan yok bende kendim açıcam, ancak diğerleri gibi konuya %5 yazıp 1 ay sonra aktif yazmıycak direk konu açıldın mı açılıcak onun için pek beklemiyceksiniz.
seviyorum ama açan yok bende kendim açıcam, ancak diğerleri gibi konuya %5 yazıp 1 ay sonra aktif yazmıycak direk konu açıldın mı açılıcak onun için pek beklemiyceksiniz.
Mmo Türkiyede Zor Arkadaşlar. İyi Bi Ekip El Atmadıkca.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seçenekler iyi de, fikirlerin hoşuma gitmedi. Survival amacından sapmış, Faction hem çok klasik, hem lapis, hem güç farkı zirve yapacak gibi, KitPvP güç farkı zirve yapacak gibi ve turnuva işine gireceksen hile çeker gibi geliyor. Ama aralarından seç dersen KitPvp'yi o kadar da kötü yapacağa benzemiyorsun.