Hard faction için öneri

Which one would you like?

• Kullanılan toplam oy
    5

Fury33

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
selam arkadaşlar, bir hard-simple faction serverinde

*Görev mi?
*Rütbe mi?
*İkiside saçma mı?

hangisini tercih edersiniz. düşüncenizi oydan belirtirseniz sevinirim.

(Rütbe dediğin şey, zaten prison sunucularda olur. o bana saçma geliyo, bu arada benim seçimim de Görev.)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eskiden;

- yaklaşık 2-3 saat set kasmak için uğraş,
- Birkaç arkadaş bul ve skype'da takim ol,
- Hayatini vs atarak geçir.

Şimdi;

- max 10dk'da set yap,
- Takım mı ? kullanmiyorum.
- Hayatini rütbe kasarak geçir.

Fury33

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eskiden;

- yaklaşık 2-3 saat set kasmak için uğraş,
- Birkaç arkadaş bul ve skype'da takim ol,
- Hayatini vs atarak geçir.

Şimdi;

- max 10dk'da set yap,
- Takım mı ? kullanmiyorum.
- Hayatini rütbe kasarak geçir.
benim düşüncem şu, herhangi bir eşyaya ench basabilmek için 60 lvl olmak gerekicek. yani 30 lvlde direk ench basılmicak, Elmas,gümüş,vs.vs. setler marketlerde satilmicak. Dediğim gibi Hard faction, ve rütbe olayı gerçekten saçma geliyo bana. görev yapmayı planlıyorum, genellikle görevlerden exp kasılıcak böyle düşünüyorum

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
benim düşüncem şu, herhangi bir eşyaya ench basabilmek için 60 lvl olmak gerekicek. yani 30 lvlde direk ench basılmicak, Elmas,gümüş,vs.vs. setler marketlerde satilmicak. Dediğim gibi Hard faction, ve rütbe olayı gerçekten saçma geliyo bana. görev yapmayı planlıyorum, genellikle görevlerden exp kasılıcak böyle düşünüyorum
Eski kitle bıraktı opfactioncular kaldi bitek user olmaz

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
60 lvl olayı saçma. Eğer Hard Faction olmasını istiyorsan raiding ekle ve asla ama asla oyunun temel özellikleriyle oynama. (Madenlere şans eklemek, enchant basma sistemini değiştirmek gibi gibi) Görev olayı olabilir, fakat konu Faction olunca görevlerinde tüm Faction üyelerince yapılması mantıklı olur. Aksi halde tek bir kişi için hazırlarsan görevleri pek bir şeye benzemez ve Faction mantığına uymaz.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
60 lvl olayı saçma. Eğer Hard Faction olmasını istiyorsan raiding ekle ve asla ama asla oyunun temel özellikleriyle oynama. (Madenlere şans eklemek, enchant basma sistemini değiştirmek gibi gibi) Görev olayı olabilir, fakat konu Faction olunca görevlerinde tüm Faction üyelerince yapılması mantıklı olur. Aksi halde tek bir kişi için hazırlarsan görevleri pek bir şeye benzemez ve Faction mantığına uymaz.
Aslında iyi fikir, oyunculari grup olmayada iter.

Fury33

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında iyi fikir, oyunculari grup olmayada iter.
evet ama bunun için özel bir sistem yazılmalı. knighttaki gibi, bir göreve parttyi sokabiliyor. uzun iş. ama yapıldığında gerçekten değecek bir sistem :D lapis koymasam, görevlerden bol exp versem kimse gelmez :D ama çok iyi olur

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
evet ama bunun için özel bir sistem yazılmalı. knighttaki gibi, bir göreve parttyi sokabiliyor. uzun iş. ama yapıldığında gerçekten değecek bir sistem :D lapis koymasam, görevlerden bol exp versem kimse gelmez :D ama çok iyi olur
Ön yargılı davranıp kimse gelmez demen iyi değil. Önce kendine güvenmelisin. Eğer sen değişik fikirler ortaya koyar düzgün bir sunucu açarsan mutlaka oyuncu gelir.

Fury33

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ön yargılı davranıp kimse gelmez demen iyi değil. Önce kendine güvenmelisin. Eğer sen değişik fikirler ortaya koyar düzgün bir sunucu açarsan mutlaka oyuncu gelir.
dostum oyuncu kitlesinin yaşları 12. ve bu 12 yaşında olan çocuklar da zora gelemiyorlar. bunu ikimizde biliyoruz (:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
dostum oyuncu kitlesinin yaşları 12. ve bu 12 yaşında olan çocuklar da zora gelemiyorlar. bunu ikimizde biliyoruz (:
Sadece bu forumun görünen kısmını baz alarak bu yorumu yapıyorsun :) Çok fazla Türk oyuncu var 12 yaşının üstünde fakat doğru düzgün bir sunucu bulunmadığından genelde premium sunuculara yöneliyorlar. (Bende dahil)

Fury33

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece bu forumun görünen kısmını baz alarak bu yorumu yapıyorsun :) Çok fazla Türk oyuncu var 12 yaşının üstünde fakat doğru düzgün bir sunucu bulunmadığından genelde premium sunuculara yöneliyorlar. (Bende dahil)
hayır dostum, tam anlamıyla öyle değil. ben açtığım serverden sattığım viplerden biliyorum, çocuk bi selam veriodu mik kapatıp gülüyoduk biz, server kurmuştum 2014 arası kurmuştum moruk ozamanlar faction serverler iyi değildi. güzel bir şey yapmıştım 40 kişi gelmişti 40 kişi den 39 u 13- ' di
saçma olabilir... -yani yazı... :D

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hayır dostum, tam anlamıyla öyle değil. ben açtığım serverden sattığım viplerden biliyorum, çocuk bi selam veriodu mik kapatıp gülüyoduk biz, server kurmuştum 2014 arası kurmuştum moruk ozamanlar faction serverler iyi değildi. güzel bir şey yapmıştım 40 kişi gelmişti 40 kişi den 39 u 13- ' di
saçma olabilir... -yani yazı... :D
Demek ki yeteri kadar iyi bir sunucu kuramamışsın. Oyuncu kitlesi yüksek çok premium sunucu var. Bunların içinde de bir sürü Türk oyuncu var. Kendi arkadaşlarımdan biliyorum Türkiye'de faction sunucu bulamadıklarından premium sunucularda oynuyorlar. Emin ol iyi/sağlam bir sunucu açabilirsen iyi bir oyuncu kitlesiyle karşılaşabilirsin. Fakat sen gidip lapisli bir prison sunucu açıp adınada Factions dersen 10 yaşında çocuklarla uğraşırsın.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Doğru düzgün bir sunucu olmasina rağmen tutmayip ölen çok sunucu gördüm.