Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sunucumu hard Survival yapacağım ve tutar mı diye sizden fikir almak için bu konuyu açtım. Özellikleri:
X#ray engelli
PVP hileleri engelli
Başlangıç kiti tahta balta
Claimde pvp açık
Daha neler ekleyeyim?
Bizim Türkler rahata pek bir yatkın olduğu için tutmaz. Eğer birde sağlam bir hack koruması getirirsen hiç oynamazlar diye düşünüyorum, amma velakin oynamak istiyenlerde olur ama çok fazla olacaklarını sanmıyorum.
Valla ben gelirim ne yalan söyleyeyim. Survival candır. Ama arkadaşa katılıyorum oyuncu bulmak zor olur 2 3 kişi ile olur dersen kur yok ben 15 20 kişilik bir oyuncu kitlesi arıyorum dersen işin zor
Hard survival: İlk defa oyuna girince bütün oyunculardan 3000 blok öteye ışınlayacak ve oraya spawnpoint çekecek. Her zaman tehlikede olacak yani Başka oyunu kolaylaştıran hiçbir şey olmayacak. Spawna gidip ölümsüz olacaksa ne anlamı kalır Ayrıca ışınlanma da olmayacak sadece spawnpoint çekebilecek kendine. Başlangıç kiti sadece altın kürek ve 3 dayanıklılığı olacak yani gidip zombiyi öldüremez onunla
Fikirlerinizden yola çıkarak hard survivalı normal "Türk Survivalı" yapacağım. Teşekkür ederim. Bu arada Türk survivalında pvp hileleri ve x-ray yasaklı olacak. Tutarmı bilmem.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.