hardcore anıları ve soru !11.!. :D

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cümleten sa.:D arkadaslar size bi soru sorucam survivalmı oynasam hard coremu .?

benm düşüncem : survivalda oynarken ölme yok gerçekci değil ama emeğin gitmeyecek.öldüğünde bana göre pek zevk kalmıyo.hard core da ise çok gerçekci oyuna atılabiliyorsun ama deli de olabiliyosun.gecen gün hard core atıyodum 1 haftadır olmedim çok mutluydum oyuna sarılmıştım :D bayada bir elmasım olmuştu 170 felandı heralde yazık oldu ama ,youtubede adamlar mob spawner yapmışlardı, ex kasmam lazım dedim ve mob spawneri yaptım yanımda su kowası wardı aşağıya suyu bıraktım yanlışlıkla elim w ye bastı düştüm oyunda kasmıştı öldüğümde ağladım -,-
bilgisayarı kırcaktım nerdeyse okadar elmasım gitmişti ama çok eğlenmiştim ağladıktan sonra gülmüştümde :D

bana göre böyle sizn düşüncenizi merak ediyorum.hatta hard core aılarınızı yazarsanız güzel olur :D

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesimle LAN hardcore yapiyorduk evimizi felan yapmıştık baya maden topladik taki benim yarim canim kalip kardesim yanlisikla bana vurana kadar... :D

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D landa oynarken otomatık dunyayımı sıldı yoksa senımı attı oyundan ?

her0brine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben manyak gibi mod yükleyip hardcore oynuyordum (70 mod :D) tüm makinaları yapmıştım,tahum crafttaki herşeyi bitirmiştim,gem swordum vardı,köpeğimin yapa bileceğim tün özelliklerini fullemiştim,80x80 bir evim vardı,gravity suit yapmuştım,tüm quantum suitleri yapmıştım ve en önemlisi MOB SPAWNER ayrıca artık ench basmaya gerek duymadığım için 218 lv olmuştum,turtlelerin hepsini bitirmiştim ve portal silahı yapmıştım yanlışlıkla elim yukarı kaydı ve aya portal açtım ama bunu farketmedim sonra yere portal açtım ve ondan sonra o kadar sinirlendimki bilgisayar bir ay yasaklandı :eek: o günden sonra hardcore oynamaya tövbe ettim