Hareketli Chest Gif'i Nasıl Olmuş Nasıl Geliştirebilirim ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Not pürüzlü olan yerler upload ettiğim yerden kaynaklı. :p
Kendi paint yeteneğim ile yaptığım bir hareketli gif :ci: oyun uygulamam için gerekliydi dönen bir chest ondan yapmak zorunda kaldım 2 sorum var.
1-Sizce çok mu hızlı veya yavaş dönüyor ? Yavaşlat / Hızlandır
2-Dönen bir chest'e benzemiş mi ? Hayır çünkü ... / Evet ama eksiğin var .... / Benzemiş
Not: '....' Yerine kişisel yorumunlarınızı fikirlerinizi koyun bu şekilde cevaplamayanlar konuyu baltalamazsa sevinirim.(Yazmak için yazmayın :yıkıl:)
Ek:Cevabınızı verdikten sonra istediğiniz mesajı yazabilirsiniz.
Ek:Takılma sorunu @KoseKoyun söyledi. Onu söylemenize gerek yok.Not:Hata Gif'i yaptığım yerden kaynaklanıyormuş neden anlamadım ama :((Resimleri birleştirdiğim siteyi kastettim 16 Resim birleştirince bir kısmını almamış.)
Düzeltilmiş hali

@Minecraftplayerr , @bluestorm02

Son düzenleme:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Benzemiş ama sanki takılıyor ?
Kaçıncı sahnede onuda söylersen sevinirim ona göre düzeltebilirim yada kaç saniye sonra takılma oluyor onuda söyleyebilirsin ?
Fark ettim bir yerde aynı sahneden 2 kez eklemişim sanırım takılma gibi oluyor aynen :yıkıl: @KoseKoyun sağol gözüme çarpmamıştı.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
1.Hızı iyi
2.Pek benzememiş :ci:
Edit: Bence açılıp kapanan chest yapsan daha hoş olur

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
360 derece dönerken tüm kareleri (en azından %80'ini) yaparsan daha iyi olur. şu an yarım döndükten sonra birden başa dönüyor. Gif yerine oyun yapıyorsan bunu kodlarla daha basit bir şekilde döndürebilirsin. En azından rotate() kodu mevcut olması gerekir.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
360 derece dönerken tüm kareleri (en azından %80'ini) yaparsan daha iyi olur. şu an yarım döndükten sonra birden başa dönüyor. Gif yerine oyun yapıyorsan bunu kodlarla daha basit bir şekilde döndürebilirsin. En azından rotate() kodu mevcut olması gerekir.
Zaten 16 kare ve her karenin dönüşünü yaptım.

Birde yeni eklediğim resme göre değerlendir :lol: ilke göre değil.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence takılma sorununu hızlandırarak çözebilirsin
Edit:Çok bilgili olduğumdan değil, sadece tahmin

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Sen son attığıma baktığına eminmisin :yıkıl:

Siz dönüşünü takılmamı algılıyorsunuz önce önde sonra solda sonra tam arkada sonra sağda sonra yine öne geliyor açılma kısmı yani 2 tur boş atıyor siz onu takılma algılıyorsunuz hız ile de düzeltilemez zaten normal :yıkıl:
Valla her nedir tam anlayamadım ama benim gözüme pek iyi gelmedi. Ve biraz hızlandırılmalı bence ama ilki kadar da hızlı olmasın.