Harita Açma Hatası

xxage123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bayadır uğrasıyorum normalde harita açınca tam ortasında baslıyorsun ve harita#1 olarak isimleniyor bende ise oyle olmuyor harita #11 #13 #15 gibi isimler alıyor ve sol altlarda açılıyor harita mesela sol tarafa gidince haritanın menzilinden çıkıyorum nasıl düzelcek bu ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir kere söylemek istediğim bir şey var; Minecraft dünyasının ortası yok malesef yani kısıtlı bir alan değil. Ama yine de haritanın alanından çıkmakta mümkün. (En geniş ölçülü haritada da dahil) bu bir çeşit bug olabilir oyunu doğrudan etkilemeyen dolaylı bir bug. Tabi bug da olmayabilir. Haritalar belirli bir chunk sınırına sahip olabilir ve bu chunk sınırına ulaştıklarında (Yani bizi haritanın dışında gösterdiklerinde) yeni bir haritaya (yani yeni sıfır vhunk a sahip olan bir haritaya) ihtiyaç duyabilirler.

xxage123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tam açıklayamadım heralde söyle anlatayım haritayı craftlıyosun sonra eline alıp sağ tıklıyosun sonra haritanın ortasında yuvarlak alan gözüküyor kenarlar gözükmüyor oraları açmak için oralara gitmen gerekiyor ben haritayı açınca direk sağ alt köşede beliriyorum sağ alt köşede bir daire dilimi şeklinde alan açık oluyor yani oldugum yeri ortaya almıyor dolayısıyla orda gözükmeyen önlere gidincede haritadan çıkıyorum