Theaser99
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar.
Ben yaklaşık 10 aydır Minecraft oynuyorum ve artık bir harita yapmanın zamanı geldi diye düşündüm ve bir map projesi hazırladım.Hatta şu anda yapımına devam ediyorum.
Map'in hikayesi bittikten sonra da map oynanabilsin diye farklı farklı özellikler ekleyeceğim.
Bu özellikleri yeni güncellemelerle beraber eklemeyi planlıyorum (v1.1,v1.2 vb..)
Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Fikrini haritaya eklediğim kişinin adını haritaya ve foruma yazacağım,karşılıksız kalmayacak.
Hikaye;
Ben yaklaşık 10 aydır Minecraft oynuyorum ve artık bir harita yapmanın zamanı geldi diye düşündüm ve bir map projesi hazırladım.Hatta şu anda yapımına devam ediyorum.
Map'in hikayesi bittikten sonra da map oynanabilsin diye farklı farklı özellikler ekleyeceğim.
Bu özellikleri yeni güncellemelerle beraber eklemeyi planlıyorum (v1.1,v1.2 vb..)
Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Fikrini haritaya eklediğim kişinin adını haritaya ve foruma yazacağım,karşılıksız kalmayacak.
Hikaye;
Genç Isaac annesini ve babasını zombiler öldürdüğü için önüne gelen her zombiyi öldürmeye and içer.Ancak ilerledikçe kendi soyunun da zombilere dayandığı ve kendisinin de yarı-zombi olduğunu öğrenir.Isaac bir seçim yapmalıdır ya zombi genlerini reddedip ailesini intikamını almaya devam etmeli ya da ataları gibi zombi olup [GİZLİ İÇERİK DEVAMI HARİTADA]