Haritam Için Düşünce-fikir Alışverişi

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar.
Ben yaklaşık 10 aydır Minecraft oynuyorum ve artık bir harita yapmanın zamanı geldi diye düşündüm ve bir map projesi hazırladım.Hatta şu anda yapımına devam ediyorum.

Map'in hikayesi bittikten sonra da map oynanabilsin diye farklı farklı özellikler ekleyeceğim.
Bu özellikleri yeni güncellemelerle beraber eklemeyi planlıyorum (v1.1,v1.2 vb..)

Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Fikrini haritaya eklediğim kişinin adını haritaya ve foruma yazacağım,karşılıksız kalmayacak.

Hikaye;
Genç Isaac annesini ve babasını zombiler öldürdüğü için önüne gelen her zombiyi öldürmeye and içer.Ancak ilerledikçe kendi soyunun da zombilere dayandığı ve kendisinin de yarı-zombi olduğunu öğrenir.Isaac bir seçim yapmalıdır ya zombi genlerini reddedip ailesini intikamını almaya devam etmeli ya da ataları gibi zombi olup [GİZLİ İÇERİK DEVAMI HARİTADA]

darkaxel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence mapa görev sistemi yerleştirip her görevden sonra günlük(video günlük , sesli günlük ya da yazılı günlük olabilir.) kullanabilirsin.
Örneğin;
Gün 10
Gitgide zombiye dönüşmeye başlıyorum. Ne yapıp ne edip insan olmalıyım...(Tabi daha uzun olarak)

Gizli kağıtlar, atalarının günlükleri onları da ekleyebilirsin.

(Günlüğü video günlük yapmanı tavsiye ederim :D)

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıç görevleri tamam.
Şimdi seçimlere göre ayarlıyorum evleri,görev mekanlarını.

O biraz imkansız gibi teşekkürler başka fikrin varsa söyleyebilirsin.

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map canlı kalsın diye yeni güncellemelerle yeni görevler yeni özellikler ekleyeceğim :)

yokedici6432

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sevdiğim 3 karakter: doctor itachi proft (crysis) :sırıtmak:
ha bu arada bence bazı sahte karakterler ekleyebilirsin (mesala farklı kurt türünü avcı insanlar yap

kenan_388

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hikaye şöyle devAm edebilir : isaac bir karar veremeyeceğini anlar ve canına kıyar mesela bir uçurumdan atlar ama atlamadan önce bir komut bloğuyla spawn pointi ayarlarsın adamlar ölünce spawn point yüzünden senin hazırladığın bir yere gelirler bu yerde isaac ın ölüm töreni yapılmaktadır ve onlar şu an isaac ın en yakın arkadaşı olan Sony'yi oynamaya başlarlar sony bu olaylar yüzünden zombilere çok sinirlenir ve isaac ın ırk seçimi yüzünden bıraktığı intikamı o tamamlamaya karar verir

Emir A. Polat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ''Zombie King'' ile karşılaşmak istemeli. Onun için ''Zor Görev''lerden geçmeli. Sende ona ''Gizli Yerler''de bulunan bazı eşyalar ile yardım etmelisin.

CFGentleman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence yani devamı şöyle olmalı:yada ataları gibi zombi olmalıydı.Ama Isaac kendini zombi yapmayabilirdi,çünkü bunu bi panzehiri vardı.ANTİ-ZOMBİ İLACI!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1371307339,1371307276][/DOUBLEPOST]Devamınıda sen düşünürsen sevinirim :)

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence yani devamı şöyle olmalı:yada ataları gibi zombi olmalıydı.Ama Isaac kendini zombi yapmayabilirdi,çünkü bunu bi panzehiri vardı.ANTİ-ZOMBİ İLACI!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1371307339,1371307276][/DOUBLEPOST]Devamınıda sen düşünürsen sevinirim :)

Yazdığım gibi.Bir seçim yapıyor.
Zombi OLMAK ya da OLMAMAK hepsi bu işte :D

cagsi20

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar güzel öneriler vermiş Emir A. Polat iyi bir öneride bulunmuş bence onu uygulamalısın.

bendende bir öneri

Mesela Kırmızı yünlerden yukarıya direk gibi yaparsın 1.aşama güç falan gibi öyle belli edersen iyi olabilir.Haritayı bekliyorum

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritayı yapmaya 1-2 gün sonra devam edeceğim.

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gt4 sonu gibi 2 seçim yapabilirsin örn:soyunu öldürmeye seçerse burdan diye(oklarla)zombiye dönüşüp insanları öldürmek ise burdan gibi v.b