Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir şey istiyorum elimizde bir kılıç var ismi Kılıç[10 Hasar] ordaki hasar miktari ile kılıç güçlenebilir mi. Umarım yardım edersiniz.
on damage:
if attacker is player:
if name of attacker's tool contains "Kılıç":
set {_ad::*} to name of attacker's tool split at " "
set {_hasar} to {_ad::2} parsed as int
damage victim by {_hasar} hearts
on damage:
if attacker is player:
if name of attacker's tool contains "Kılıç":
set {_ad::*} to name of attacker's tool split at " "
set {_hasar} to {_ad::2} parsed as int
damage victim by {_hasar} hearts
Çok teşekkür ederim.Bir de bir şey sorucam şöyle bir skript veya plugin var mıdır.75 taş ile bir tane blok alıyoruz bu bloğu yere koyduğumuz zaman orada ev veya bir yapı ortaya çıkıyor.Böyle bir skirpt yazilabilir mi ya da böyle bir plugin var mı ?
Bloğun konumunu alıp o konuma belli uzaklıklara bloklar koyarak yapılır. 75 taş ile blok almak da kolay. Plugin var mı bilmiyorum. Yardım konusu aç bir tane daha skript kolay olduğu için yazan biri çıkacaktır.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.