Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[HATA] Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /index.php on line 11
kardeşim kodları görmeden nasıl yardım edelim ?
bunu kim yazmışsa ona danış yada yazarı yok ben uğraşıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum diyorsan kodları yoruma at yardımcı olalım
veritabanı hatası. tabloyu bulamamış. çalıştıgın veritabanına gir ve yazilar adında bir tablo oluştur.
eğer bu projenin veritabanı elinde değilse yada birileri veritabanıyla oynamışsa yani isim değişikligi tablo silme vs işlemler yapılmış ise aşagıdaki kodlardada ve başka sayfalardada hatalar çıkarıcaktır bilgine.
veritabanı hatası. tabloyu bulamamış. çalıştıgın veritabanına gir ve yazilar adında bir tablo oluştur.
eğer bu projenin veritabanı elinde değilse yada birileri veritabanıyla oynamışsa yani isim değişikligi tablo silme vs işlemler yapılmış ise aşagıdaki kodlardada ve başka sayfalardada hatalar çıkarıcaktır bilgine.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.