[HATA] Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /index.php on line 11

En iyi cevaplar
0
PHP:
Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /index.php  on line 11
index.php nin 11. satırı
$toplamveri = $say->rowCount();

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim kodları görmeden nasıl yardım edelim ?
bunu kim yazmışsa ona danış yada yazarı yok ben uğraşıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum diyorsan kodları yoruma at yardımcı olalım

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamadıysam 11. Satırdaki RowCountu Function kodu ile kaydet diyor.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
veritabanı hatası. tabloyu bulamamış. çalıştıgın veritabanına gir ve yazilar adında bir tablo oluştur.
eğer bu projenin veritabanı elinde değilse yada birileri veritabanıyla oynamışsa yani isim değişikligi tablo silme vs işlemler yapılmış ise aşagıdaki kodlardada ve başka sayfalardada hatalar çıkarıcaktır bilgine.

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
veritabanı hatası. tabloyu bulamamış. çalıştıgın veritabanına gir ve yazilar adında bir tablo oluştur.
eğer bu projenin veritabanı elinde değilse yada birileri veritabanıyla oynamışsa yani isim değişikligi tablo silme vs işlemler yapılmış ise aşagıdaki kodlardada ve başka sayfalardada hatalar çıkarıcaktır bilgine.
Çok teşekkür ederim sql yi farklı siteye import etmişim.

Scriptin birde kayıt alanında boş alan bırakmayın hatası var. Özelden size ilettim gerekli kodu.