Bilgisayar değil Bilgesayar olarak yazılıyorBilgisayar öğretmeni olmak için "Bilgisayar" sözcüğünü güzel yazda senin dilinle dalga geçmedim şaka amaçlıdır sonra uyarı puanı yemeyem.
Bilgisayar oBilgisayar değil Bilgesayar olarak yazılıyor
AkanCe Tarafından Gönderildi
Ben öyle yazıyordum eskiden forumdan biri yanlış demişti öyleyse bilgisayarBilgisayar o
Peyzaj ne oluyorMimar - İç Mimar - Peyzaj Mimarı - Bilgisayar Mühendisi üç işi birden yapmak isteyen biriyim (neyi nereye sığdıracaksam) koyu yazılmış meslekler kesin isteniyor da, normal yazılan o 2 meslek arasında kaldım
Cahilliğini ortaya vurmadan önce bir Google'a sor bariPeyzaj ne oluyor
AkanCe Tarafından Gönderildi
Eğer aday olabilirsen oyumu sana veririm nasılsa şu diğerlerinden iyisinBaşbakan
Diğerlerini ıstırırım, yalarım bileEğer aday olabilirsen oyumu sana veririm nasılsa şu diğerlerinden iyisin
Ulan ben de diyorum hesabı iki kişi kullanıyolardır enes batur konusunu başkası açmıştır günahını almıyım [DOUBLEPOST=1435491793,1435491372][/DOUBLEPOST]Bilgisayar Muhendisi
bu arada bilgisayar ogretmeni oldugunu soyleyen erenkorawakurva aslinda 8. Sinif ogrencisi forumdaki diger adi eren beyazkurt :/
Recep fetişi çıktı adamDiğerlerini ıstırırım, yalarım bile
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diye bir söz var belki duymuşsundur sana düzgünce sorulan bir cevaba düzgünce cevap vermeyi gir google' a sor bakalım.Cahilliğini ortaya vurmadan önce bir Google'a sor bari