Haydi Herkes Minecraft Troll eme Taktiklerini Paylaşsın :)

boraulascig

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benimkiler:

1- Önce bir nether portal yapın o portalla nether a gidin ve o portalı obsidyen ile kapatın sonra portala girin ama shifte basıp ilerleyin önünüzü de obsidyen ile duvar örünve dünyaya dönün sonra arkadaşlarınızı o portala girmesini zorlayın girdiklerinden sonra dünyadakinin diğer yüzünü de kapayın ve arkadaşınızı survivala alın /gamemode 0 onunadı ve /clear onunadı yapın o artık ordan kaçamaz o iğrenç protal sesi ve rengi ile başbaşakalır ama bir süre sonra portal onu dünyanın öbür ucun da bir portala yada nether ın başka bir ucundaki protala ışınlar.

2- End portalından ende gidin doğduğunuz alanı lav havuzuna çevirin ( itemsiz gidin) ve ölün tekrar dünyadasınız sonra arkadaşınız gidince itemlarıyla birlikten o lav havuzunda ölür itemları pufff olur :)

Sizinkileride bekliyorum ve lütfen yazımı beğenin :)
(başlıkta troll eme yazmışım yanlış siz boşverin siz onu troll leme olarak görün :D )

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bi keresinde bir serverde birisi çok uzun bir ağaç ev yapmıştı . En tepesinede camdan balkon gibi bir şey yapıyordu . Bende yukarı çıkıp onun tam altındaki camı kırdım . Birkaç saniye sonra yerle sevişiyodu :D :D :p E tabi olaydan sonra bana çok sinirlenmişti o kısmı boş verin :D

DewiLProoF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adam WC'ye gittiği zaman oyun modunu Survival'a alın (Kendiniz Creative olun.). Sonra adamın etrafını felan heryeri Katman Kayası ile kaplayın :D Dalga geçmek amacıyla cam ve çatı yapabilirsiniz :D Yapan foto koysun :D

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşınızla ayrı evleriniz varsa oyunu creative alın ve arkadaşın evinden çıkınca içeriye bir sürü tavuk spawnlayın ve 6:00 dklik görümezlik atın.(Bunu nooblar çok yer) arkadaşını evine geri getir bi yolla.Sonra muhtemelen sana da anlatacaktır olayı sende oyun arızalı dersin işte olay bu.(Nooblar da işe yarar):D

minecrafmert2003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1. Üç kelime tnt ve çakmak.
2. Sadece çakmak.
3. Redstone tuzakları. (Bunu nooblara yaparsanız daha çok zevk alırsınız.)

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merdivenlerin arkasina piston koyup merdiveninin altini kazip lavla doldurup arkadasim merdivene otururken cek ve lava düssün