yusufemin340
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
HellGaming ile eğlencenin doruğunu yaşa, yaşamak için öldür, öldürmek için yaşa! Sunucumuzda açık artırma mevcuttur.İpeki kazma ile spawner kırabilirsiniz.Sunucumuzda şuanlık alım yoktur , yakında olucaktır oda rehber alımı olucaktir.
Serverimizin Tanıtım videosu izlemeniz ve like atmanız tavsiye
IP: hellgaming.minecraft.to
Kapasite: 32 ( Artıralacaktır )
RAM: 4 GB
Sürüm: 1.7.x
( Alımlar şuanlık yoktur. )
Sunucu ne kadar güvenli ?
Sunucumuz gerekli bot korumalari ve güvenli eklentileriyle güvenliğini korumaktadır.
Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek sunucumuzda yasaktır.''A*m'' kelimesi bile yasaklanmıştır , tabi başka türlü küfür eden oyuncularımız olursa uyarı olarak mute alıcaktır.3 uyarımızdan sonra tekrar küfüre başvurursa jaile atılacaktır , tekrardan küfür ederse ban bile atılabilir !
Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Paranız var ise bolluk içindeyseniz setinizi dizip rakiplerinizi kesebilirsiniz veya hayırseverseniz bağış yapabilirsiniz istediğiniz
oyuncuya!
Lag varsa ben yokum !
Lag kesinlike olmayacaktır diyemem her sunucunda olduğu gibi küçük laglar olabilir.
Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz ormanda bir alanı sahiplenip orada evinizi kurup claim atarak rahatça
yaşıyabilirsiniz.Aman dikkat , claimli bölgelerde pvp açıktır!
KURALLAR
* Server de küfür etmek yasaktır.
* Server de hile kullanmak yasaktır.
* Server de diğer oyunculara karşı saygılı olun.
* Alım olmadığı zamanlar "alım var mı?" gibi kelimeler kullanmak yasaktır.
* Yöneticilere karşı saygılı çerçevesin de olun.
* Bi' sorunla karşılaştığınız zaman yöneticiye bildirin.
VIP BILGILERI
VIP: 10 TL
-EmeraldVIP: 15 TL
-DiamondVIP: 25 TL
not:15 kişide vip çekilişimiz olucaktır çekilişin yapılacağı yer parkur olacaktır
Rolgers,silepdz
HellGaming Youtube:
HellGaming Facebook:
HellGaming Twitch:
BEKLIYORUZ...[DOUBLEPOST=1433518923,1433327004][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433518957][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433610985][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434056389][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434278466][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434282780][/DOUBLEPOST]ALIMLAR BAŞLADI
Serverimizin Tanıtım videosu izlemeniz ve like atmanız tavsiye

IP: hellgaming.minecraft.to
Kapasite: 32 ( Artıralacaktır )
RAM: 4 GB
Sürüm: 1.7.x
( Alımlar şuanlık yoktur. )

Sunucu ne kadar güvenli ?
Sunucumuz gerekli bot korumalari ve güvenli eklentileriyle güvenliğini korumaktadır.

Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek sunucumuzda yasaktır.''A*m'' kelimesi bile yasaklanmıştır , tabi başka türlü küfür eden oyuncularımız olursa uyarı olarak mute alıcaktır.3 uyarımızdan sonra tekrar küfüre başvurursa jaile atılacaktır , tekrardan küfür ederse ban bile atılabilir !

Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Paranız var ise bolluk içindeyseniz setinizi dizip rakiplerinizi kesebilirsiniz veya hayırseverseniz bağış yapabilirsiniz istediğiniz
oyuncuya!

Lag varsa ben yokum !
Lag kesinlike olmayacaktır diyemem her sunucunda olduğu gibi küçük laglar olabilir.

Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz ormanda bir alanı sahiplenip orada evinizi kurup claim atarak rahatça
yaşıyabilirsiniz.Aman dikkat , claimli bölgelerde pvp açıktır!
KURALLAR
* Server de küfür etmek yasaktır.
* Server de hile kullanmak yasaktır.
* Server de diğer oyunculara karşı saygılı olun.
* Alım olmadığı zamanlar "alım var mı?" gibi kelimeler kullanmak yasaktır.
* Yöneticilere karşı saygılı çerçevesin de olun.
* Bi' sorunla karşılaştığınız zaman yöneticiye bildirin.
VIP BILGILERI
VIP: 10 TL
-EmeraldVIP: 15 TL
-DiamondVIP: 25 TL
not:15 kişide vip çekilişimiz olucaktır çekilişin yapılacağı yer parkur olacaktır

HellGaming Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
HellGaming Facebook:
Giriş yap veya üye ol.
HellGaming Twitch:
Giriş yap veya üye ol.
BEKLIYORUZ...[DOUBLEPOST=1433518923,1433327004][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433518957][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433610985][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434056389][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434278466][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434282780][/DOUBLEPOST]ALIMLAR BAŞLADI
Son düzenleme: