hemen-********* Kuruluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni siteleri olan hemen-*********'u açıyorlarmış yani artık warez yüklemek için başka bir sitemiz var! Madem sağlayıcılar bir şey demiyor niçin forumdada crack paylaşımı yok?

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorsan söyleyeyim Sadece Minecraftın Crack paylaşımı yasak.

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ben mesala gidip watch_dogsun torrent dosyasını paylaşabilir miyim?
Evet.
Ama ben sadece böyle biliyorum. Herhangi bir üst yetkiliye sorup kesinleştirebilirsin.
Bir yerde okumustum bir yetkilinin yazısında. ''Minecraftın crackı dışında her crack paylaşılabilir..''

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.
Ama ben sadece böyle biliyorum. Herhangi bir üst yetkiliye sorup kesinleştirebilirsin.
Bir yerde okumustum bir yetkilinin yazısında. ''Minecraftın crackı dışında her crack paylaşılabilir..''
:D Minecraftın Crackiyle başka bir crack arasındaki fark ne? İkiside telif haklarını çiğniyor...

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bende bilmiyorum :D :D
Eğer uydurduğumu düşünüyorsan cidden üst yetkiliye sorabilirsin :D
  • Korsanlık
Üyenin kendisi tarafından oluşturulmayan hiçbir yasadışı ürünün (müzik, film, oyun v.s) paylaşılmasına izin verilmez. Bu tür içerikleri bulunduran linklerin paylaşılmasıda bu kurala dahildir.

Bütün korsan paylaşımlar yasaktır.

Cevabı bu...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
  • Korsanlık
Üyenin kendisi tarafından oluşturulmayan hiçbir yasadışı ürünün (müzik, film, oyun v.s) paylaşılmasına izin verilmez. Bu tür içerikleri bulunduran linklerin paylaşılmasıda bu kurala dahildir.

Bütün korsan paylaşımlar yasaktır.

Cevabı bu...
O zman kendileri ile celisiyorlar açıklaması bu ^_^

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Genel olarak crack paylaşım yasaktır. Sadece Minecraft değil. Tüm crack/warez/hack paylaşımlar yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...