Herkese selam

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şimdi öyle bir durum olmaya başladı ki anlatsan anlatılmaz, sussan hiç olmaz. (Anımsattığı şey: )

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin diyorum.

Forum hakkında dikkat etmen gereken ilk şey, karşılaştığın kitle içinden sana "abla" diyecek yaşta biriyle karşılaşma ihtimalinin %80 üstünde olduğu. Yani bu da olumsuz bir durumla karşılaşırsan ne kadar ciddiye alman gerektiğini açıklıyor bir bakıma.

Ama samimi bir ortam da yok değil şimdi. Konu Dışı - Genel'e beklerim. En güzel muhabbetler orada geçiyor. (@ForumDoktoru Sen hayırdır, "Ben doktorum." demeler falan?)
Burada sana abi diyenleri küçümsedin mi,bana mı öyle geldi?
Ben 12 Yaşındayım,2002 doğumluyum ve bundan utanmıyorum!
(NOT:Yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim.)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Burada sana abi diyenleri küçümsedin mi,bana mı öyle geldi?
Ben 12 Yaşındayım,2002 doğumluyum ve bundan utanmıyorum!
(NOT:Yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim.)

Kimse doğum tarihinden dolayı utanmak zorunda değil. Biz de 12 yaşında olduk. Bana abi dediği sürece ben onu kardeşim gibi bilirim. Rahat ol yani. Küçüklerden kastım akıl olarak da küçük olanları içeriyor. (Yok canım ne yanlış anlaması. ^_^ )[DOUBLEPOST=1414695964,1414695928][/DOUBLEPOST]
Asılandolu kişi var ö.m larda :D

Yanlış anlama ama bana kırmızı saçından bir tel gönderir misin? .s .s

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :)
Adım Alper.Soyadım Barış.Yaşım 12.Ama yaşıma göre olgun birisiyim.Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden onunla ilgili bir grubum vardı fakat grup sistemi gittiği için o da gitti.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Animatör ve Grafikerim ! Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).

Benim adim Cafer. Boyum 1.10.......

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin. Kendimi kısaca tanıtayım.

14 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Basketbol oynamayı severim. Uzun boyluyum. Hristiyanım. Dubstep ve yabancı müzik dinlemeyi severim. Yabancı müzik olsun da ne olursa olsun. Asosyelim. Kız arkadaşım var. Bilgisayar oyunları oynamayı ve hile yapmayı çok severim. Kan içiyorum. Doğaüstü güçler (psişik güçler) ile uğraşıyorum. Benden bu kadar kısacası ben buyum. :) Tekrar hoşgeldin. :)