Herobrine açıklama...

2Fast2Quick

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle minecraftta herobrine diye bir mob yoktur minecraft.jara bakarsanız sadece herobrine.ogg vardır o da bir ses dosyasıdır ve ben 1.0.0 dan beri hiç herobrine görmedim,bir de crackte de herobrine modu yoktur crackli ile normalin .minecraft ı aynı sadece launcher farklıdır ve de amnesia oynuyosunuzda herobrine dan mı korkuyosunuz :D

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim 1.0.0 da herobrine varmıydı biraz açıklarmısın?

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne olursa olsun mob klasöründe Herobrine yoksa Herobrine olması imkansız.
Herobrine artık bir mod.
Eskiden vardı artık yok.

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohh içim rahatladı. Herobrine modunu kuzenim göndermişti biraz tırstım aslında. :p

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine yalanı uzun zamandır yok olarak bilindi artık herkes biliyor olmadığını ama Türkler işte hala insanları kandırmaya çalışıyor. Mod, Texture Pack, Resim, Tablo, Skin vb. koyuyor sonrada Herobrine gerçek diyor.

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani bir türk kandırmaca. Notch koymamışsa iyidir bence. Mod olarak kalsın benim için yeterli.

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mob klasöründe olmayan mob yok yani Herobrine yok.
Herobrine hikayesi diye bişeyde yok kurgu onlar.

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahah bu iyiyi ama sadece mob klasörüne herobrine atmak yetmez ayrıca atmaktansa git mod kur daha iyi :D

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben aslında inanmıyorum denebilir de...
Durup dururken bi adamın bi söylenti yayayım adı da herobrine olsun şöyle olsun böyle olsun diye bir şey bence yoktur.
Yani kısacası ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Ama herobrine a da inanmıyorum o ayrı konu :D

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten beta sürümünde vardı artık kaldırıldı o söylentide ordan geliyor eskiden vardı kaldırıldığı halde hala varlığına inanıp inandırıyorlar ama herobrine diye bir şey artık yok gerisi uydurma