Herobrine cikti yeni sürümde lütfen acikliyabilirmisiniz

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kendime map yapacaktim swmde ama Aradaki dağlarin cam oldğunu gördüm sonra
arkama baktim herobrine vardi bütün survival oyuncuları öldürdü lütfen su herobrine sorununun
kaynağını veya needen herobrine ciktiğini söylermisiniz internetde virüs ile gelio dediler ama
ben suan pek emin degilim lütfen bise bilen varsa solesin sw ye adam gelmio

resmi
2013-03-31_18.46.23.png

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçek diyom kimse swye giremiyo giren ölüyo itemleri düsüyo bide antilag olunca da alamiolar

HeRCuLeS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman plugins klasöründen herobrine pluginini sil =))
Bu arada hiçbir bilgisayarda öyle bir renk sorunu yok . Gökyüzü de mavi neden bir şey olmamış ?
Deniz de aynı şekilde ..

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya renk sorunu iste bos ver yardım edin simdilik swyi yapiom diye sadece we-wg-regionmarket pluginleri var bide antilag la authme

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
http://mine************.weebly.com/uploads/1/2/2/0/12203271/9164951_orig.jpg
Gerçek Herobrine'ın kolları aşağı doğrudur. Yani Steve gibi. Zombiyi editlediğin açık. Yada mod vs. yüklemişsindir. Küçük çocukları kandırmaya gerek yok. :)

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine diyelim survival daki herkezi öldürüyo herobrine olmasa bile yardim edin cok lazim survival oynayamiom

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
herobrine kaldırıldı zombiyi editlemişsin her halden belli oluyo. Ama herobrine yok ama bende bazı belirtileri oluyo sadece.

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1 nisan şakası yapmayalım.Çünkü eskiden 31 Müslümanlarla Hristiyanlar savaşıyorlarmış.Sonra Hristiyanlar(TAM DA 31 MART GÜNÜ)savaşı bırakalım,barış anlaşması yapalım demişler.Müslümanlar buna inanıp anlaşmayı yapmışlar.Sonra ki gün ise(1 NİSAN) Hristiyanlar birçok Müslümanı şehid etmişler.Sonra da dün dünde kaldı biz size şaka yaptık demişler.Bu yüzden bize haram

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya abi herobrine olmasa bile bana yardim edin swye kimse gelmio bi türlü survival a giremiom adamlar su npc yi kaldir dio gelen kisileri öldürüo önündeki bloklarıda kırıyo sonra yeniden o camli yere gidio yardim yslaan solemioz dioz