Ffffffffffff!! Nerden Biliim Bi Arkadaşa Nasıl Konu Açılır Diye Sorduğumda Seedler Konusuna Gir Dedi Ama Artık Doğru Yerlere Konu Açıyorum. Varya Bilip Bilmeden İş Yapıyosunuz :@Forumun en gereksiz insanlarından birisin.![]()
"Yanlış yere konu açmış olabilirim, kusura bakmayın" gibi bir şey yazsaydın o zaman.Ffffffffffff!! Nerden Biliim Bi Arkadaşa Nasıl Konu Açılır Diye Sorduğumda Seedler Konusuna Gir Dedi Ama Artık Doğru Yerlere Konu Açıyorum. Varya Bilip Bilmeden İş Yapıyosunuz :@
Ama 50 Defa Söyledim Anlayanınız Yokki!"Yanlış yere konu açmış olabilirim, kusura bakmayın" gibi bir şey yazsaydın o zaman.
Moderatörlere söyle biz nasıl taşıyalım.FFFFF TAMAM ALLDIRMAYIN ARŞİVE TAŞIYIN !
Biliyom Moderetörler Gelir Bakar Forumlaras Diyen YazdımModeratörlere söyle biz nasıl taşıyalım.![]()
Gelip bulurlar diye bir şey yok. Özel mesaj at. Tüm konuları, tüm postları okuduklarını sanmıyorum.Biliyom Moderetörler Gelir Bakar Forumlaras Diyen Yazdım
oKEYGelip bulurlar diye bir şey yok. Özel mesaj at. Tüm konuları, tüm postları okuduklarını sanmıyorum.
Kelimeleriniz hakaret niteliği taşımaktadır. Kelimelerinize dikkat edin !Forumun en gereksiz insanlarından birisin.![]()
Normaldir ama seni de savunmuyorum sadece hiç kimse gereksiz denecek kadar aşşağı değildir.Ffffffffffff!! Nerden Biliim Bi Arkadaşa Nasıl Konu Açılır Diye Sorduğumda Seedler Konusuna Gir Dedi Ama Artık Doğru Yerlere Konu Açıyorum. Varya Bilip Bilmeden İş Yapıyosunuz :mad: