Herobrine Die Bsi Yok Sıktınız Ama Artk.

AQperen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu konuya bi son vermenin zamani geldi. Kisa ve oz bir sekilde aciklayacagim. Herobrine aslinda oyun da hic var olmadi ifadesi yanlis. Herobrine normalde oyunda vardi ama cogu kisinin asiri korkup oyunu birakmasi uzerine notch herobrine ni kaldirdi. (hatta bununla ilgili notchla yapilan kisa bir raportaj videosu var youtube da ama adini hatirlamiyorum. biraz arastirirsaniz bulursunuz.) Herobrine 1.7.0 da oyundan kaldirildi.(kanit olarak eger oyunu orjinal aldiysaniz 1.7.0 guncellemesinin yeniliklerinin yazdigi yerdeki "-removed herobrine " yazisina bakabilirsiniz.) Ayrica herobrine su anda oyunda olsa oyunun dosyalarindan cok rahat bulunur. (Ayni witherin bulundugu gibi)

Bu konuyu telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir.

Umarim yardim edebilmisimdir :)

evren55

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
creeper patlamıştır 2snyliğine efektleri çıkmıştır bitmiştir daha ne yani ?

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hatta ben neredeyse 2-3 saat gezdim bir açlık barı bile gitmedi bende heyecanla minecrafta girecem diye babannemden çabuk gidelim diye

crealz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
barışçılda gitmez tabii :D canavarda doğmaz gir mağaraya zindanlara hatta nethere yine bişi olmaz :p

crealz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
efsane diyolar survivalda hardda bile gören benim bildiğim yok keşke prntscreen alsaydın

crealz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eskiden çok çıkıyomuş herobrine ama oyuncular korkup oyunu bırakmış :D şimdi çok çıkmaz mış :p