Herobrine Gerçek Açıklamalı Anlatım !

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi herobrine gerçek 1.4.4 versionunda

anlatıyorum : şimdi ben arkadaşımla op to lan oynicaktım kurdum falan her şey tamam tam esc ye basacakken bi tnt patladı ve red stone torch gördüm belki modlardan gelmiş tir ama sanmıyorum çünkü kendim yükledim

modlar : steve's cart clay soldiers portal gun bunlar vardı sadece

benle birlikte op to lan oynamak istiyorsanız

skypede ekleyin : enokan2

Ekli dosyalar

• herobrinegerçek!.png
    herobrinegerçek!.png
    253 KB · Görüntüleme: 565

Oskay Noyan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
DOĞRU SÖYLÜYOSUN BİKERE ORMANDA GEZİYORDUM Kİ ÖNÜME HEROBRİNE GELDİ DOĞRU EVİME KAÇTIM . ÇOK KORKUYORDUM. AMA HEROBRİNE TABELE ASMIŞ EVİMİM ÖNÜNE ÖLECEKİN GİT DİYE YAZMIŞ. AMA BEN GİTMEDİM TNTLE EVİ HAVAYA UÇURDU O GÜNDEN SONRA HERYERİ TERK ETTİM BAŞKA YERE GİTTİM.

Oskay Noyan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
MOD ŞEYİNİ KAVRIYAMADIM YA HEROBRİNE MODUNDA DEĞİLDİMDE KÖYÜME ENDERMANLAR SALDIRDI DEMEK HEROBRİNE HAYLA PEŞİMDE.:eek:

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
galiba 1.4.4 yapılırken alpha 1.5 in oyun kodları kullanılmış o yüzden herobrine var ama superflat da ne arıyo!

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
olayı çözdüm! artık minecraft singleplayer bir server üzerinden oynanıyor! yani o herobrine bir oyuncu yada yapay zekaya sayip biri

Asrin Senemoglu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ben hep oynuyorum ama bir türlü karşıma çıkmıyor.Bazen garip ve korkunç sesler geliyor ama hiçbir şey olmuyor.Herobrine 1.4.4 yok bence.şu ana dek hiç kızıltaş meşalesi tabela falan görmedim.ama çölün ortasında garip bir piramit gördüm onun ne olduğunu bilmiyorum işte.ama onu herobrine yaptığını sanmıyorum.
Herobrine yiyosa gel :D

Grossface

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardesim Minecrafttan Herobrine Kaldırıldı ıspatı ıse minecrfat 1.1 de Herebrine remove diordu ben betadan beri oynuorumm o mzndan beri
minecraft.nette hersey yazıordu minecrfattan Herobrine Diye bir şey kalmadı hem nie bu kadar korkuonuzki bu heriften bence hiç ama hiç korkunc deil ayrica evinin onune herobrinenin turkce yazı koymasıda sacmalık :D

İYİ FORUMLAR!!!

Asrin Senemoglu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim Minecrafttan Herobrine Kaldırıldı ıspatı ıse minecrfat 1.1 de Herebrine remove diordu ben betadan beri oynuorumm o mzndan beri
minecraft.nette hersey yazıordu minecrfattan Herobrine Diye bir şey kalmadı hem nie bu kadar korkuonuzki bu heriften bence hiç ama hiç korkunc deil ayrica evinin onune herobrinenin turkce yazı koymasıda sacmalık :D

İYİ FORUMLAR!!!

dediklerini hepsini biliyorum herobrine diye bir şey kaldırıldı ve korkunç değil zaten.bu adamlar var diyo gördüm diyo.ben hiç görmedim diyorum.

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Alternatif cevap;
Arkadaşın serverda ise o patlatmış olabilir.Kızıltaş Meşalesi patlamamış olabilir.

2. Alternatif cevap;
Serverı kurduğunda biri girip o yapmış olabilir.

3. Alternatif cevap;
Bu modları upload eden kişiler, içlerine Herobrine modu saklamış olabilirler.

4. Alternatif cevap;
Yalan söylüyor olabilirsin.

ve hepsinin tek bir sonucu var, Herobrine kaldırıldı.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet korkunç deil ama o kızıltaş meşalesinin anlamı nedir ? herobrine var alphalarda vardı dimi?

1.4.4 daha alphada düşünün madem sadece alphada var 1.4.4 dede var ayrıca xbox 360 dada var gördüm :) çünkü xbox360 daki minecraftın sürümü alpha 1.5

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Alternatif cevap;
Arkadaşın serverda ise o patlatmış olabilir.Kızıltaş Meşalesi patlamamış olabilir.

2. Alternatif cevap;
Serverı kurduğunda biri girip o yapmış olabilir.

3. Alternatif cevap;
Bu modları upload eden kişiler, içlerine Herobrine modu saklamış olabilirler.

4. Alternatif cevap;
Yalan söylüyor olabilirsin.

ve hepsinin tek bir sonucu var, Herobrine kaldırıldı.

1- serverde deilildim tam op to lan açarken tnt patlama sesi duydum

2-server yok

3-skydaz öyle bir şey yapmaz

4- ben yalancı biri deilim