HEROBRİNE GERÇEK (Mİ?) ! ! !

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HEROBRİNE GERÇEK (Mİ?)
herobrine gerçekmi,işte bunu bu konudan öğreneceksiniz.
son zamanlarda herobrine ile ilgili o kadar çok konu açıldı ki,neredeyse foruma herobrine bölümü eklenmeliydi.bende buna bir son vermek,noktayı koymak istedim.
öncelikle çeşitli teoriler üzerinden giderek bunların gerçek olmadığını ispat etmek istiyorum.
çünkü;imkansız şeyleri listeden çıkartığınızda,
elinizde olan Gerçektir.
Herobrine Notchun Ölen Kardeşimi ?
Hayır,notchun ölen bir kardeşi yoktur.
hatta kendi twitter hesabındada bunu yalanlamıştır.
Twit :
Getting loads of tweets and emails about Herobrine again.I don't have a dead brother, and he never was in the game.Not real.Never was.
Türkçe Çeviri(kendim çevirdim)
yeniden Herobrine hakkında tweet ve e postalar almaya başladım.benim ölü bir kardeşim yok,ve oyundada olmadı.gerçek değil.asla olmadı.
Başka Bir Twit :

Ok ok.To be honest, there has never existed a Herobrine.It was just a rumor started by some douche and then someone probably created a mod.
Türkçe Çeviri(ben çevirdim)
Tamam,tamam.dürüst olmak gerekirse,asla bir herobrine olmamıştı.sadece birisi bir mod yarattı ve bir söylenti başlattı.
aslında,herobrineyi doğruluyan twitlerde var fakat çoğu şaka twitleri daha çok o izliyor olabilir vesaire.
Herobrine injecte edilmiş bir şakamı ?
evet,bazı sitelerde gizlice ve oyunculara bildirilmeden minecraftın içine mod enjectte edilerek oyunculara sunulduğu bilinmektedir.buda herobrine efsanesini güçlenmesine sebep olan bir faktördür.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
verdiğim linkteki en alttaki ''Başka bir teori'' kısmını okursanız sevinirim,bence en mantıklısı o gibi duruyor.
ayrıca herobrine hakkında başka bir fikriniz varsa buradan söyleyin bende konuya ekleyeyim(kendi yorumumuda katarak).
not:bana katılmıyorsanız kaba bir dille değilde kibarca belirtin.aksi taktirde forumdaki diğer konular gibi bu konuda bir tartışmaya döner ve ben bunu hiç istemiyorum.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim teorim bu:

Herobrine sadece bir VIP mobuydu.[Yani deneme.]Notch onu yarattı ama sırf mobların haraketlerini denemek için.

Oyuna ilerde ekler ama hardcorede ölünce dünya silinmez ama Herobrine oluşur

Bu teorinin formülü:

S=Steve
-=EX[Yani ölmek]
: = Spawn
HB = Herobrine

Şimdi S + - = :HB

basitçe formülü bu :)