bana mal diyerekmi kanıtlıyorsun herobrineyi ?hay mal herif hayla mod diyor malmısın ben burda singelplayerdeyim manyak herif ve ben asla multiplyaerde sv acmam.
Herobrine gerçek.Bug denetleyici bir robot yada bir bugtuherobrine gerçek değildir,herhangi bir kanıtı yoktur oyuncular arasında oluşturulmuş tamemen hayal ürünü bir efsanedir.sadece modlar ile görülebilir.hatta bazı insanlar tarafından indirilme yerlerine herobrine mod enjecte edilmiştir.ayrıca resimde creativesin.neyse creative olman pek önemli değil ama bukkitde bile bir arkadaşınla o fotorafı çekmiş olabilirsin.zaten herobrinenin steveden tek farkı gözlerinin beyaz olmasıdır.ayrıca bu resimde beyaz değil.o yüzden FAİLmuhtemelen çeken kişi sensin ve bir arkadaşınla çektin ve bizi keklemeye çalışıyorsun şayet , sen değilsen başka sitelerde gördün ve malesef sende bu herobrine yalanına inandın.
Bazı Arkadaşlar 'Herobrine'Diye Bisi Yoktur.Öle Bişi Olmadı Diyo Malesef Oldu :/herobrine gerçek değildir,herhangi bir kanıtı yoktur oyuncular arasında oluşturulmuş tamemen hayal ürünü bir efsanedir.sadece modlar ile görülebilir.hatta bazı insanlar tarafından indirilme yerlerine herobrine mod enjecte edilmiştir.ayrıca resimde creativesin.neyse creative olman pek önemli değil ama bukkitde bile bir arkadaşınla o fotorafı çekmiş olabilirsin.zaten herobrinenin steveden tek farkı gözlerinin beyaz olmasıdır.ayrıca bu resimde beyaz değil.o yüzden FAİLmuhtemelen çeken kişi sensin ve bir arkadaşınla çektin ve bizi keklemeye çalışıyorsun şayet , sen değilsen başka sitelerde gördün ve malesef sende bu herobrine yalanına inandın.