Herobrine Gerçekmi ? Bu Resmi Değerlendirin.

fraude444

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herobrine diye bir karekter vardır ve minecraftta hayetımızın bazı yerlerinde bizi gözetler bazı resimler vereceğim size işte bu resmi değerlendirin

Ekli dosyalar

• dfadsf.png
    dfadsf.png
    560.2 KB · Görüntüleme: 442

Yaven

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bi kaç kere büyüttüğümde gerdüm orda herobrine var ama gerçek yada mod bilmiyorum

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine gerçek değildir,herhangi bir kanıtı yoktur oyuncular arasında oluşturulmuş tamemen hayal ürünü bir efsanedir.sadece modlar ile görülebilir.hatta bazı insanlar tarafından indirilme yerlerine herobrine mod enjecte edilmiştir.ayrıca resimde creativesin.neyse creative olman pek önemli değil ama bukkitde bile bir arkadaşınla o fotorafı çekmiş olabilirsin.zaten herobrinenin steveden tek farkı gözlerinin beyaz olmasıdır.ayrıca bu resimde beyaz değil.o yüzden FAİL :( muhtemelen çeken kişi sensin ve bir arkadaşınla çektin ve bizi keklemeye çalışıyorsun şayet , sen değilsen başka sitelerde gördün ve malesef sende bu herobrine yalanına inandın.

FBC.

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
al1mert Hacım Zaten Konusu Vardı O Yüzden Oradan Direkmen E-E-EEE--EEEEEEPIC FAIL ! Oluyor :D

fraude444

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hem bensize bu hero gerçekmi diye sordum mallar ben hero var demiyom. varmı diye soruyorum birde resim attım.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hay mal herif hayla mod diyor malmısın ben burda singelplayerdeyim manyak herif ve ben asla multiplyaerde sv acmam.
bana mal diyerekmi kanıtlıyorsun herobrineyi ?
single playerde olduğunu NASIL KANITLIYACAKSIN ?
elinde herhangi bir kanıt yok !
ayrıca ben sadece bir kaç olasılık saydım.
ve resim de singledayım ben çektim diyorsun gerçekmi diyorsun bu bir çelişkidir benim için .
gözünle gördüğün şeyin gerçek olup olmadığını soruyorsun bunuda resmi senin çekmediğine ve resmin dahada güvenilmez olduğuna bir işaret olarak algılıyorum.
ben şayet herobrineyi görseydim gerçek olduğuna inanırdım ve bunu kanıtlamaya çalışırdım.
tabi senin başka nedenlerinde olabilir onu bilemem ama şüphelendim doğrusu.

NOT:resim daha önce paylaşıldı ve ben çektim diyorsun buda daha büyük bir çelişki...

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkıldım sizin gibi nooblerden.
Herobrine 1.1'den sonra oyundan kaldırılmış bir mobdur.
Şu anda görmeniz kesinnikle imkansızdır.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine gerçek değildir,herhangi bir kanıtı yoktur oyuncular arasında oluşturulmuş tamemen hayal ürünü bir efsanedir.sadece modlar ile görülebilir.hatta bazı insanlar tarafından indirilme yerlerine herobrine mod enjecte edilmiştir.ayrıca resimde creativesin.neyse creative olman pek önemli değil ama bukkitde bile bir arkadaşınla o fotorafı çekmiş olabilirsin.zaten herobrinenin steveden tek farkı gözlerinin beyaz olmasıdır.ayrıca bu resimde beyaz değil.o yüzden FAİL :( muhtemelen çeken kişi sensin ve bir arkadaşınla çektin ve bizi keklemeye çalışıyorsun şayet , sen değilsen başka sitelerde gördün ve malesef sende bu herobrine yalanına inandın.
Herobrine gerçek.Bug denetleyici bir robot yada bir bugtu

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı Arkadaşlar 'Herobrine'Diye Bisi Yoktur.Öle Bişi Olmadı Diyo Malesef Oldu :/
Herobrine Mınecraft'tın 1.4.2 Güncellemesinde Gelmiştir.
[Ben Betada Falan Duydum Ama Görmedim İlk Gördüğüm 1.4.2De]
Eğer oyunda herobrine karekteri olsaydı oyunu satın alanların yarısı oyunu bırakacağını söylemiş.Çünkü herobrine evini yakabiliyor,chest'ten itemlerini alabiliyor ve canı isterse sizi öldürebiliyor çığlıklar geliyor falan filan :)
O Yüzden Mınecraft Yönetimi 1.4.6 Güncellemesinde Oyun İci [Mod Harici]Herobrine Denilen Yaratığı [Mob]'u Kaldırmışlardır.