Herobrine Gerçekmi!!!!!

gerçekmi

• Yürü gitlan

Kullanılan: 4 26.7%
  • gerçek

Kullanılan: 5 33.3%
  • gerçek deyil

Kullanılan: 6 40.0%
  • kod hatası

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

alkatraz12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda herkes HeroBrine ile ilgili konu açıyor bende açim dedim

Sizce herobrine gerçekmi gerçekse neden ve resimli kanıt , gerçek değilmi neden kanıt hadi bakalım

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bende onu 1-2 gün önce İngiliz sitelerinde araştırdım.Oralarda sadece 2-3 resim bulabildim.O resimlerden birinde Herobrine çok uzaktaydı
ama adam ayrıntıyı farkedip çekmişti eğer bulabilirsem upload ederim.

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer tam göremiyorsan resmi yeni sekmede açabilirsin.Herobrine Minecraft 1.2.5 sürümünde kaldırıldı diye gösterilmiş.Pc'de 1.2.5'ten önceki herhangi bir
sürüm yüklü değilse Herobrine'ı görmeniz mümkün değil.Ama PC dışından Minecraft'a girerken Herobrine'ın görüldüğü diye bir söylenti duymuştum.

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer tam göremiyorsan resmi yeni sekmede açabilirsin.Herobrine Minecraft 1.2.5 sürümünde kaldırıldı diye gösterilmiş.Pc'de 1.2.5'ten önceki herhangi bir
sürüm yüklü değilse Herobrine'ı görmeniz mümkün değil.Ama PC dışından Minecraft'a girerken Herobrine'ın görüldüğü diye bir söylenti duymuştum.

hmm ilk defa senden duyuyorum ama gerçek olma olasılığı:%80

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler oturun dinleyin abinizden.
Alpha versiyonunda Herobrine vardı fakat birçok oyuncu Herobrine yüzünden oyunu bırakacağını söylediği için Herobrine kalıcı olarak kaldırıldı. Herobrine'ı görmenizin 3 yolu var
1- Herobrine
2- Bi arkadaşınız Herobrine skinini kullanır ve başkalarını
3- Bu da yetmezmiş gibi bazı zekiler resim tablosunun texture'unu değiştirip Herobrine resmi koyuyor.
Herobrine yok, ve hiçbir zaman da olmayacak.

tamam atom reyiz atarlanma

acemioyuncu190

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine oyundaki chunk load error yüzünden cikmis arkadaslar cikmasi icin olmasi gereken nadir chunk load errorler:
1-Netherde blaze veya ghasti ok ile 3 atista vurdugnuz zaman %1
2-endde ender dragon öldügünde %0,3
3-lav ile öldügünüzde respawnd dediginizde %5'tir

Not:Eger alpha beta pre release vb seyler ise en son sürüme alin cünkü onda kaldirilmamisti

Not2:Herobrine Notch'un kardesi ile alakasi %0 arkadaslar o bir hata normalde öldürünce icinden elmas cikaran bir mob olmasi gerekiyordu

kaynak:2 sene önce aciklanmisti aklimda kalanlar bunlar

ama 1.5.2 de bu olaylar cogu kalkti bu ücü hala kalkmamistir

Korkmayin sadece kovalar eger cikarsada oyun yataginizi görmeyebilir....