Herobrine Gerçektir İnanmıyosanız Bu Makaleye Bakın

Craftingtable55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine Gerçektir Çünkü notch oyunu yapmış ve herobrine dio bir şey yokmuş oyunda oyun epey satmış birde oyuna nether eklenince oyun tavan yapmış ve bir çocuk notcha tweeterda mesaj göndermiş benim oyuna verecek param yok demiş notch demişki ozaman crack yapıp oynayabileceksiniz demiş crack yapmış cracka izin vermiş ama notch en sonda çocuğa demişki üzül demiş çocuk anlamamış çocuk oyunda kendini geliştirmiş çok ii olmuş sonra farketmişki oyunda biri var adı brine adlı biri (brine akıllı demek ingilizcede brine akıllı tasarlanmış bir şeydir oyundaki herşeyden çok akıllı yaaratılmıştır)çocuk onu görünce korkmuş herobrine çığlıklar atıyormuş ama çocuk korkmuş oyunu oynayamamış paralı oynayan bir arkadaşı varmış o böle bişi görmemiş 2yıl oynamasına rağmen faka tçocuk notch ona üzül dediğinde anlamış ve üzülmüş ve notcha çok kızzmıştır son

HeRCuLeS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıklı Notch crackle oynayanları engellemek için trollük yapmıştır ..

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O tweeti biliyorum ama o çocuğun Herobrine'ı gördüğünü nereden biliyorsun?

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine sadece korsanlarda var diyenler yanılıyor. çünkü alpha hariç hiçbir versiyonda herobrine görülmesi imkansızdır! Notch silse bile geliyormuşmuş yalan söylemeyin.Herculesin dediği gibi notch korsan değil orjinal almamız için bize trolluk yapıyor ve korkmamızı sağlıyor

HeRCuLeS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben korku filmi bile izleyemeyen bir insan olarak :D herorine modunu indirmek istiyorum . Daha önce gördüm fakat ses kısıktı . Diyorum ki survival modda takılırken bu karşıma çıksın bir anda /gamemode 1 yazıp indireyim şunu hepimizin içi rahatlasın :D

scorpionsteve

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ammada abarttınız artık bizde korsan oynuyoruz nerde herobrine nerde çığlıklar tek duyduğum çığlıklar endermanların çığlıkları ve netherde ghast çığlıkları

HeRCuLeS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ammada abarttınız artık bizde korsan oynuyoruz nerde herobrine nerde çığlıklar tek duyduğum çığlıklar endermanların çığlıkları ve netherde ghast çığlıkları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
<-- Çocuk burada Notch'dan cracki istedi ve Notch'da ona tabi ki de kullanabilirsiniz ama üzülüyorum dedi . Translate kullanıp çevirebilirsiniz ..

kayrahan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya herobrine gerçek olsa ne alt tarafı öldürür seni o da oyunda yani bilgisayardan çıkıp seni gerçek hayatta öldürcek hali yok

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine bir bugdur!! size açıklama olarak

Alpha versiyon: hiçbir bugun temizlenmeden testler falan yapılmadan oyunculara sunulmuş şeklidir. Herobrine çıkma imkanı %50

Beta versiyon: bugların %90 temizlenip oyunun testten geçirilip oyunculara sunulmasıdır. Herobrine çıkma imkanı %5 dir.

Tam sürüm: Bütün bugların temizlenip tamamen testten geçirilerek en iyi şekilde oyunculara sunulmasıdır. Herobrine çıkma imkanı %0,1 dir