Herobrine hikaye bölüm-2 :))

sarp1234

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki bölümde:
-brineeeeeeeeeeee
-brine ya.
-sen kaybolmuştun ayrıca neden gözlüklerini çıkarmıyorsun!?

Bölüm devamı:
-aaaaaaaaaaaaaaaaa
-Steve noldu.aaaaaaaaaaaaaaa
-Merhaba steve arkadaşını getirmişsinn görüyorum...
-Brine senn senn seninn gözlerine noldu!
-Gözlerim önceden aynıydı.Ancak öfke onları böyle yaptıııı!Ayrıca adım artık herobrine!!
-Brine sana noldu nasıl kayboldun noldu??
-Bak sadece 1 kere anlatıcam.Ben sen 5 yaşındayken biri beni kaçırmadı,ben kendim kaçtım.Kaçmak istemezdim ancak seni çok kıskanıyordum.Annem ve babam en çok seni severdi.Hep sana bakarlardı.Ben arkada kalmıştım.Sadece seni seviyorlardı.Biraz bekledim belki beni görürler diye ancak bana bakmadılar bile.En sonunda karar verdim,kaçıcaktım.Kaçtığımda bana bakcak birilerini aradım taradım ancak bulamadım.Sonra biri beni buldu ve evine aldı.Yüzünü göstermiyordu.Sonra beni bi deneyde kullandı ancak bu deney doğru gelişmedi ve bana güçler kazandırdı.Bi tür yan etkiydi.Artık ışınlanabiliyordum,biyerleri tek göz kırmışımda patlatabiliyordum.Ancak bu yan etkide şöyle bi etki daha vardı.Seni ölü yapıyordu.Bu yüzden gözlerim böyle oldu anlıyormusun.Bu deney tam olarak yanlış olmadı.Artık bütün canavarları konturol edebilip yaratabiliyordum.Ben şunu düşünüyordum.Belkide sen ölürsen beni daha çok severler kaç yıldır seni izledim.Ve şimdi planımı yapmaya hazırım.
-brine böyle olmak zorunda değil.
-bak steve böyle olmasını istemezdim.
BUM BUM BUM BUM BUM ev patlamış..
Steve ve arkadaşı kaçamyı başarmış.

Devam edicek.Bölüm adı:Gerçekler.