Lovebeer24
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba hikayemi anlatayim 1.4.6 da xok yenılık gelmıstı onlara goz atmak ıcın survival oynayayım dedım ve agac kestım devamı ıse soyle evımı yapmak ıcın duz bıryer arıyordum bılgısayarım kasmaya basladı tinye alip devam ettim acıkmıstım ve karsıda ınek sandıgım bır varlık belırdı inek sandım ve yanına gıttım tıpkı default skin gibiydi ve gözleri beyazdı aldırıs etmedım devam ettım sonra yavas yavas madenımde 2x2 tuneller gormeye basladım redstone torch vardı buda yeni yeniliklerdendir diye aldırıs etmedım ve sonra piramitler gormeye basladım cok güzellerdi ve bazı agacların yapraklarıyoktu sırf odunları vardı acaba budamı yenilik diye dusundum ve az once gordugum oyuncuyu dusundum acaba o kım dıye ama ona ıyı bır bakıs atamadıgım ıcın pek dusunemedım ve tinyden normale cıkardım bırdahada goremedım sonra harıtam kaybettım dorumlara baktım hıc yoktu bu forumun dısında sonra ben bir ingiliz forumunda konu acmaya basladım sonra sılındı tekrar actım yıne sılınd sonra herobrıne adlı üye bana mesaj attı mesajda bu yazıyordu : stop(dur) profiline bakmaya calıstıgımda 404 not found hatası ıle karsılastım acaba bu gercekmıydı bana sonradan bıssuru uye mesaj attı stop yazıyordu emaıl hesabımada mesajlar gelmeye baslamıstı ben korkmaya basladım bana emaıl yoluyla gızlı oyuncu ıngılızce tabı bana ısvıcreli oldugunu söledi notcha söyle bır mesaj attım: kardesınız varmı dıye bırsey notchdan uzun sursede sonra mesaj geldi : yaptım ama artık bızle degıl ve mınecraft wıkıdede arastırdıgma gore buna benzer hıkaye var ben gercdkten bu olayı yasadım lütfen bilgilendirirmisiniz ve 2010 da arastırdım vıkıdede var gızlı bır update ve herobrıneyı eklemısler gızlı bır updateyle ve resımlerı arastırdıgımda butun ıngılız forumlarını arastırdım bazılarında gızlı cok gızlı bır detay var herobrıne mojangın resmıne baktıgımda ıse yıne var