herobrine yeter ama

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bunu zaten belirttim herobrine alpha da var yav öbürleri ise mod niye anlamak istemiyosunuz hala zorunuza mı gidiyor herobrine 1.4 de veya 1.3 deyip insanları kandırmak ben zaten olayı açıklamıştık hala konular açıyolar yok herobrine gördüm yok bunu yaptım biride herobrine 1.8.1 diye konu açmış arkadaşım sen salakmısın herkes 1.8 de olduğunu biliyor kanıtlamana gerek yok bi zamanlar bende oynuyodum ordan biliyorum saçma sapan konular açıp forum u aptallaştırmayın zaten forumdaki kullanıcıların çoğu bilgili olduğu için bu konuda devam ettirmeyin saçmalıklarınızı he mesela 1.4.2 herobrine modu geldi güzel haber bunu paylaşın ama eski konuları ortaya atıp salaklaştırmayın misal herobrine 1.4.2 geldi yükledim şunları yapabiliyor deyip insanları bilinçlendire bilirsiniz güncel haberler gerekli bayatlamış herkezin bilinçli olduğu şeyler değil,lowaaber adındaki arkadaş konuyu uzatma herkes biliyor sen güncel şeylere yakınlaş misal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
güncel bir mod bunu paylaşabilirsiniz yeni texture pack ları yeni modları vb ama bayatlamış forumu abuk sabuk yapıcak konular çıkarmayı bırakın.

Saygılar

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
canım benim sen yenisin galiba bilmediğin bir şey için cevap yazma ok

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni değilim. 2 yıldır oynuyorum.
aslında senin dediğin de doğru olabilir.
KANIT YOKSA İNANMAM ALPHA VERSİYON MC DOSYASI VARSA AT, GÖREYİM.

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mert minecraft forge ile modloader indir aynı anda minecraft dosyasına at ama atmadan önce meta ınf ı sil forgede meta ınf yüklicek kendine özel attıktan sonra kapa aç minecraft ı böle sekme çıkıcak kücük orda forge tamamlancak sonra rahat rahat oyna