wolcanus
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben bunu zaten belirttim herobrine alpha da var yav öbürleri ise mod niye anlamak istemiyosunuz hala zorunuza mı gidiyor herobrine 1.4 de veya 1.3 deyip insanları kandırmak ben zaten olayı açıklamıştık hala konular açıyolar yok herobrine gördüm yok bunu yaptım biride herobrine 1.8.1 diye konu açmış arkadaşım sen salakmısın herkes 1.8 de olduğunu biliyor kanıtlamana gerek yok bi zamanlar bende oynuyodum ordan biliyorum saçma sapan konular açıp forum u aptallaştırmayın zaten forumdaki kullanıcıların çoğu bilgili olduğu için bu konuda devam ettirmeyin saçmalıklarınızı he mesela 1.4.2 herobrine modu geldi güzel haber bunu paylaşın ama eski konuları ortaya atıp salaklaştırmayın misal herobrine 1.4.2 geldi yükledim şunları yapabiliyor deyip insanları bilinçlendire bilirsiniz güncel haberler gerekli bayatlamış herkezin bilinçli olduğu şeyler değil,lowaaber adındaki arkadaş konuyu uzatma herkes biliyor sen güncel şeylere yakınlaş misal
Saygılar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
güncel bir mod bunu paylaşabilirsiniz yeni texture pack ları yeni modları vb ama bayatlamış forumu abuk sabuk yapıcak konular çıkarmayı bırakın.Saygılar