Herobrine?

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖNCELİKLE ALINTIDIR YANİ GERÇEKMİ DEĞİLMİ BİLMİYORUM Ben gördüm HEROBRİNE 'yi ve oyunu bıraktım . Acı talih beni vurmuştu . İşte hikayem ...
Hepsi oyunda duygular fln
Çok mutluydum . Evimin yanında çiftlik maden havuz felan vardı . Beta 1.6.1 sürümünde
Oyunu yaklaşık olarak 1 yıldır oynuyordum nether portalı yaptım . Geceydi . Evimden uzaktı .
Eve gittim madenden gözü beyaz tavuklar çıkmaya başladı . Korkmuştum . Bir kaç gün geceleri
devam etti bu tavuk olayı . oraya tuzak kurdum ama tuzaklar sabahları yıkılmış halde geri geliyodu
Sonra bir gün çiftliğimdeki hayvanlar öldü ve ruhları bir yukarı bir aşşağı sallanmaya başladı .
çığlıklar geliyordu . hava artık hiç sabah olmuyor ve sürekli sis , yağmur , yıldırım vardı . Evden
taşınmaya karar verdim.Çıkarken kapının önünde bir tabela vardı . Görünce kalbim duruyordu
çünkü tabelada : "I'll Come Back" yazıyordu . Herobrine gelmişti . S**mıştım . evden tabana
kuvvet kaçmaya başladım . Sonra bir hayalet önüme çıktı . Bu notch karakterinin ruhuydu !
Önüme bir tabela koydu ve kırmızı olarak tabelada şu yazıyordu : "He is come back , Run !"
Sonra yere yazılı kitap attı aldım ve kaçtım . Koştum koştum ve koştum ... Bir köy buldum.
Köylüler ölmüştü . Bir eve girdim ve kapıyı tıkadım , 2 demir blockla . kitabı okudum . ingilizcem
iyi olmasa bi b*k anlamazdım ve mal gibi kalırdım ... Kitapta :

"I am NOTCH ...
I am very happy men . I have a brother . And someday , a men come our house ... He has white
eyes . And kill my brother . I am escaped but he has teleporting . He need to tell me . He says me
*I am HEROBRINE!!!* i very feared . And write this book . Herobrine grabbed me . And killed
me ...

Escape , i know you can escape ...

Notch "
Sonra mal gibi kaldım . Şimşeklerin arasından bi yüz çıkıyor ve oyun kasıyordu . Korkmam saç-
malık ama bu durum biraz garipti yüzü görünce oyun kasıyordu . Sonra önüme bi manyak köylü çıktı .
zombi gibi gldi . Evin neresinden çıktıysa artık manyak :D .Sonra saldırdı bana manyak :D .
Bende kestim onu . Sabah oldu . ama hala hava yağmurluydu şimşek çakıyordu . Sanırım gitmişti
. Sonra dışarı çıktım ve düşüncemi geri alıp düzelttim . Sanırım beni buldu ... Bütün dia pro3 set
imi aldı ve beni nethere ışınladı . Bedrock arasına . Sonra o geldi . Çığlıklar geliyordu .Yanında
Dia kılıçlı 4-5 zombi vardı . Sonra bana bişiler dedi . Anlamadım oyun feci kasıyordu . Bilgisayar
çıldırmış gibi vuuuuu diye ses çıkarıyordu . Sonra gerçek dünyaya ışınladı beni . Evimi yıkmıştı
mal.Ne anlıyosa cengaverlikten :S . Sonra havada uçarken belirdi sabahta yanmıyan zombiler saldı
ve saldırdılar . ÇÇok zor öldüler tahta kılıçla . Böyle hani pro4 set adama tahta kılıçla dalıyomuşunuz
gibi .. Sonra öldüler ve herobrine bana döndü . bana saldırdı ve bir anda ekran karardı . herobrine yerde
yatıyordu . bu nasıl olmuştu ? ama baktımki Notch beni bulmuştu . Bana döndü ve canım fullendi
Ama Notch kötü talihe kurban gitmiş ve herobrine onun kalbini çıkardı . Öyle görünmedi tabii.
Notch kırmızı renge büründe ve yere yatıp yokoldu ve exp çıktı :D . Herobrine elinde kare bir şey
tutuyodu ( yok artık kalp bile kare xD ) Sonra yedi ( ıyy ) ve bana saldırdı . Oyun hata verdi
hatada :
"Minecraft has been crashed . You see the herobrine !
Crash code : H3R03R1N3
I ' ll come back ! HAHAHAHAH"
Yazıyodu ve oyunu bıraktım . Herobrineya söve söve bi hal oldum xD . Ama hakkaten accayip
Korkmuştum . Çok korkunç bi mal bu herobrine xD

Ozann22

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - İngilizce hatalarını düzelt. ** A man came to our house ** ** He came back ** ** And killed my brother ** ** I escaped ** ** I was scared ** And I wrote down this book **

2 - Lütfen yeter artık şu hikayeler falan da

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - İngilizce hatalarını düzelt. ** A man came to our house ** ** He came back ** ** And killed my brother ** ** I escaped ** ** I was scared ** And I wrote down this book **

2 - Lütfen yeter artık şu hikayeler falan da
Kardeş bakarsan en yukarı benim olmadığını anlarsın zaten sadece 1 forumda buldum paylaştım.

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadasım herobrine cidden ürkütücü ama alısman gerek minecraftı seviyosan tabii bak ben kaç kez hero gördüm ama devam ediyorum sende onunla yüzles bir mod indir alısırsın heroya ama ben ala cesaret edemedim :D

malicalik13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben günlük herobrine görüyom hacı sonra tahta kılıçla wither kesiyom kar topuyla enderdragon öldürüyo m tahta kazmayla elmas çıkarıyom bedrock kırıuom yerin bir blok altıda hep elmas dimi sıktı şu mal mal hikayeer

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
Ya insan bi araştırır minecraft.jar içinde skinlerde herob. ile ilgili skin yok yani