Ben ve Herobrine biz normal birer insandık. biz beraber madencilik yapan iki zavallı küçük dostlardık .Zar zor geçiniyorduk ama mutluyduk.
Bir gun
Ben: Hero
Herobrine: Efendim
Ben: III şey sende belki benim gibi biraz daha paramızın biraz daha rahat geçinmemizi daha iyi bir evimizin olmasını falan istiyorsundur her halde
Herobrine. Tabi kotu olmazdı....
Ben: o zaman şuna bir bak
Elimdeki broşuru uzattım.
Herobrine sesli okudu
Minecraftian bol madenler altınlar elmaslar hemen yola çıkın
Herobrine:IIII bilmem ki
Ben: Hadi ama heroo yapma bana bunu
Herobrine: II peki.
ben: Evett!!! yarın yola çıkıyoruz.
Herobrine:Ne!!
Ben:biletleri almıştım.
Herobrine: Sana güvenim biraz sarsıldı
Umursamadım.
Erkenden uyuduk.
Bu gün yola çıkıyorduk hava alanından gelince uçağa bindik.Uçakta bizden başka hostesler ve sadece pilot vardı. Hostesler bize tuhaf tuhaf bakıyordu. Anlam verememiştim.Minecraftian a doğru gidiyorduk. Aşağıda küçücük bir ada vardı
ben:Hey şu adaya bak.
herobrine:Ehh iyiye benziyor.
Ve o sırada hııııp güm uçak sarsıldı. Baktığımda arka kanat yanıyordu
Herobrine: Lanet olsun!
Ve uçak yere düşer herobrine ve ben kalmıştık. herkes olmuştu gece olmadan kendimize bir sığınak yaptık ilk geceyi oyle geçirdik gece çok korkunç sesler vardı ama aldırmadık...........
Bir gun
Ben: Hero
Herobrine: Efendim
Ben: III şey sende belki benim gibi biraz daha paramızın biraz daha rahat geçinmemizi daha iyi bir evimizin olmasını falan istiyorsundur her halde
Herobrine. Tabi kotu olmazdı....
Ben: o zaman şuna bir bak
Elimdeki broşuru uzattım.
Herobrine sesli okudu
Minecraftian bol madenler altınlar elmaslar hemen yola çıkın
Herobrine:IIII bilmem ki
Ben: Hadi ama heroo yapma bana bunu
Herobrine: II peki.
ben: Evett!!! yarın yola çıkıyoruz.
Herobrine:Ne!!
Ben:biletleri almıştım.
Herobrine: Sana güvenim biraz sarsıldı
Umursamadım.
Erkenden uyuduk.
Bu gün yola çıkıyorduk hava alanından gelince uçağa bindik.Uçakta bizden başka hostesler ve sadece pilot vardı. Hostesler bize tuhaf tuhaf bakıyordu. Anlam verememiştim.Minecraftian a doğru gidiyorduk. Aşağıda küçücük bir ada vardı
ben:Hey şu adaya bak.
herobrine:Ehh iyiye benziyor.
Ve o sırada hııııp güm uçak sarsıldı. Baktığımda arka kanat yanıyordu
Herobrine: Lanet olsun!
Ve uçak yere düşer herobrine ve ben kalmıştık. herkes olmuştu gece olmadan kendimize bir sığınak yaptık ilk geceyi oyle geçirdik gece çok korkunç sesler vardı ama aldırmadık...........