Herobrine'n ne olduğunu öğrenmek isteyenler varsa gelsin :)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba. Bugün size Herobrine adlı şeyin ne olduğunu anlatcağım. Bu aslında oyunu yapan kişinin oyuna attığı bir program, bu oyunun içinde olan bir programlama. Yani şöyle anlatayım:

Herobrine aslında oyunda yaratıkların size doğru gelmesine yarayan bir program. Şimdi söyleceklerim sizi korkutabilir veya şaşırabilirsiniz. Söylemek istediğim, herobrine her saniye sizi izliyor ve ona göre canavarlar doğuyor. Yani sizin 200 blok uzağınızda canavar doğmaz :) Yani bazı modlar da bu herobrin'ı oyunun içinde bir yaratık yapıyor. Bu söylediklerimi nerden biliyorum, biliyorum çünkü map konumunuzda olan her canavarı, domuzu, köpeği, ineği bulan bir program yaptım. Bu program her bloktaki oyunda görebileceğiniz somut şeyleri bana veri olarak atıyor. Programı çalıştırdıktan sonra gözlerime inanamadım :) Sizde şaşıracaksınız sanırım fakat, Herobrine sizsiniz :) Her saniye, her blok atladığınızda mağaralar doğuyor mağaraya yaklaştığınızda karanlıksa yaratık doğuyor. Bu canavar modunu bayaa araştırdım ve gözlerimiz önüne bu çıktı. Gerçekten inanın inanmayın herobrine sizsiniz.

Bu arada hikayeside şu:

Oyunun kahramanının bir ikizi vardır. Bu ikiz kardeşler birbirini sevmez. Oyun kahramanının sevgilisi ve ikiz kardeşiyle helikoptere binerler. Sonra helikopter ağrızalanır. Helikopter bir adaya düşer kardeşi ve sevgilisi ölür. Fakat ölürken kardeşi ihanete uğramıştır çünkü kendisinde paraşüt yoktur. Steve (oyun kahramanı) sadece kendisine ve sevgilisine paraşüt verir. Kardeşi canlanır ve onu öldürmeye çalışır....

Okuduğunuz için teşşekürler..:)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
herobrine hiç olmadı. Tamam, uğraşmışsın amadoğru şeyler söyle. Yeni başlayanların kafasını karıştırma.
Yeni başlayanlar için hikaye olarak alta yazıcam şimdi. İnananlar inansın bana, zaten hikayesindede ikiziydi. Yani bir benzerlik var konunun içinde.

ÖMER748

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bu minecraft denen oyunun ne olduğunu merak ettim arkadaşlarım hep minecraft hakkında konuşuyorlardı bende minecraftı indirmeye karar verdim indirdikten sonra 3 gün sonra alıştım 1 ay sonra herobrine diye bir yaratık olduğunu duydum ve vidiolarını izledim ve korktum şimdi ise minecraftı bıraktım ama herobrine diye bir şey yok uydurmaca diyorlar ama ben hala inanıyorum sakinleştikten sonra tekrar minecraft oynadım ve bir ada buldum ada da sadece 5 blok vardı ama ben onu genişlettim ve ev yaptım arkadaşlar minecraft 1.3.2 de herobrine varmı? yada 1.2.5 de

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben bu minecraft denen oyunun ne olduğunu merak ettim arkadaşlarım hep minecraft hakkında konuşuyorlardı bende minecraftı indirmeye karar verdim indirdikten sonra 3 gün sonra alıştım 1 ay sonra herobrine diye bir yaratık olduğunu duydum ve vidiolarını izledim ve korktum şimdi ise minecraftı bıraktım ama herobrine diye bir şey yok uydurmaca diyorlar ama ben hala inanıyorum sakinleştikten sonra tekrar minecraft oynadım ve bir ada buldum ada da sadece 5 blok vardı ama ben onu genişlettim ve ev yaptım arkadaşlar minecraft 1.3.2 de herobrine varmı? yada 1.2.5 de
1.3.2 de yok merak etme :D