Herobrine'nin Yükselişi Bölüm 7 Beyaz Gözler

Nasıl Ama...

• Kullanılan toplam oy
    7

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
6.bölüm=
https://forum.gamer.com.tr/threads/herobrinenin-yükselişi-bölüm-6-İlk-saldırı.15864/#post-109733

6.bölümün devamı=
Enderdragon Brine'nin savaşı kaybettiğini gördü daha önemlisi Brine'nin gözlerini kaybettiğini.Brine çok üzgündü gözleri çok acıyordu.Gözüne yaprak sarmıştı.Brine kendine acırken,kendini bi anda End'de buldu.Enderdragon
yine konuşmaya başladı''sana 2 adet yeni göz vereceğim ancak dışardan beyaz gibi görünecek kabul ediyormusun''dedi Brine bunu duyunca hemen evet!evet! dedi ve gözlerine kavuştu ancak Enderdragon'unda dediği gibi dışardan beyaz görünüyordu bu yüzden çok itici duruyordu.Brine yine birden bire yine kendini gerçek dünyada buldu ve gökyüzüne bakarak şunu yapcağın zaman uyarsan diyorum dedi.

Evet arkadaşlar işte 7. bölüm bundada bi espri var bulursanız gülersiniz neyse beğendiyseniz ankete oy vermeyi unutmayın biliyorsunuz onlar devamını getiriyor buyrun okuyun:).

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
yav dün koycakdımda kapı çaldı kapıya bakdım geri geldiğimde bi bkatım internet sitesi kapanmış bende acaip sinirlendim kapadım :D