HeroTürk 1.7.2 | %100 Survival | İpeksi Spawner | Kafa Düşürme | Play.HeroTurk.Net |

cyxcevenÖzgür

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

DİKKAT: (Plugin Paketi Toplamadır, Bu Plugin Paketini Düzenlemek İçin 2 Ay Uğraşılmıştır.Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz.Ayrıca Serverimizi Kötüleyenler Ban Yemiş Kişiler Olabilir Ön Yargılı Olmayalım.)

İP: Play.HeroTurk.Net
RAM: 6GB
SLOT: 64 (Artırılabilir.)
PLUGİNLER: %90 Türkçe

Not: (Küfür,Hakaret Ve Reklamlar Engellenmiştir Rahat Ve Küfürsüz Oynayabilirsiniz.)

PARA NASIL KAZANIRIM ? :
Paranızı Marketimize Eşya Satarak Kazanabilirsiniz.
EVİMİ NEREYE YAPARIM ? :
Evinizi Warp Ormana Veya Spawnın Dışına Yapabilirsiniz.
CLAİM ATMAYI BİLMİYORUM ? :
Claim Atmayı /yardim claim Yazarak Öğrenebilir Yada Rehberlere Sorabilirsiniz.
KURALLAR NEDİR ? :
Kurallarımızı İse /kurallar Yazarak Öğrenebilirsiniz
NOT: DİĞER SORULARINIZIDA LÜTFEN SORUNUZ.

Son düzenleme:

EndToast

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Başarılı
Play.HeroTurk.Net

cyxcevenÖzgür

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu Başarılı
Play.HeroTurk.Net
Teşekkürler Sizler Bizim İçin Değerlisiniz.
[DOUBLEPOST=1411229812,1411221298][/DOUBLEPOST]Güncel ++
Not: Bizi Çekemeyen Sontürk Forumumuzu Kirletip Ve Serverimizde Reklam Yapıp 64/64 Olan Oyuncularımızı Çekmeye Çalışmış Ama Birazını Çekebilmiştir :D

Son düzenleme:

EndToast

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Kadar Sunucu'da Oynamsamda Girip Baktım Ve Ne Kadar Başarılı Oldunuzu Anladım :)

cyxcevenÖzgür

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Önemli Olan Serverde Oynamak Değil Önemli Olan Aldırışlara Gelmemek..İnşallah Daha Kaliteli Günlere[DOUBLEPOST=1411649082,1411475787][/DOUBLEPOST]Güncel +

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin bu yaptiginiza adam gibi server derler oyuncu ceken serverede Selamlarimi saygisizlikla gonderirim:p ki ole bisey olduysa

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Download/Upload hızı ne kadardır, RAM düşük geldi de.

sverrevr2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Servere bu konu açıldığı zaman girmiştim.
Bir hileci 1 saat ugraştığım Sharpnes IV + Knockback I kılıcımı hile ile öldürerek almıştı.
Warpların girişini lütfen dar yapmayın ve 2 kat aşağı inmeli yapmışsınız.
Bunların dışında serveriniz gerçekten kaliteli bir server, Spawnı büyütün çok dar yerde başlıyoruz. Marketide büyütün.
İyi günler :) B)

baris19052004

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server Güzelde VİP Neden satılıyor tamamda serveri kraladınız kiralamak için vip satıyonuz ama survival demişsiniz ama vip satıyorsunuz çok anlamsız

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Güzelde VİP Neden satılıyor tamamda serveri kraladınız kiralamak için vip satıyonuz ama survival demişsiniz ama vip satıyorsunuz çok anlamsız
Bu adamlar zengin degil ve serveri kendi imkanlariyla calistirmak daha sacma olur isteyen oyuncularin bir servere para odemesi normal bisey eger kendi imkanlariyla server kursalardi hic kimse goremezdin yani VIP olmadan para kazanamiyorlar.

cyxcevenÖzgür

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Servere bu konu açıldığı zaman girmiştim.
Bir hileci 1 saat ugraştığım Sharpnes IV + Knockback I kılıcımı hile ile öldürerek almıştı.
Warpların girişini lütfen dar yapmayın ve 2 kat aşağı inmeli yapmışsınız.
Bunların dışında serveriniz gerçekten kaliteli bir server, Spawnı büyütün çok dar yerde başlıyoruz. Marketide büyütün.
İyi günler :) B)
Verdiğiniz Bilgileri Düşünücem Mimarlarımızlada Bir Konuşuyum Saolun :D Ve Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim
Ayrıca Kardeş Hiçbir Serverde Vip Satılmayıpda İşleyip Açık Kalan Yok bu Yüzden Vip Satışlarımız Devam Edecek
Bu adamlar zengin degil ve serveri kendi imkanlariyla calistirmak daha sacma olur isteyen oyuncularin bir servere para odemesi normal bisey eger kendi imkanlariyla server kursalardi hic kimse goremezdin yani VIP olmadan para kazanamiyorlar.
Bu Arkadaşımızın Anlattığı Gibi :D[DOUBLEPOST=1411766172,1411750785][/DOUBLEPOST]Güncel+