HeroTürk 1.7.2 | %100 Survival | İpeksi Spawner | Kafa Düşürme | Play.HeroTurk.Net |

ZeKiCanAYDIN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Survival Serverde Mimar alakasiz bu 1.ci hatlari 2.cisi mimar adamlara yardim ediyo ama gerceklerı yuzune vurunca mutelıyor
3.mimarın soledigi yalanlara kurucu inaniyor 4.cu son ise mimar olucak sahis karsında cocuk yok diyo ama davranislari ve konusmalari ole diyo
5. kurucuda oyuncularla ilgilenmiyo bana kalırsam bunların yas ortalamsı en fazla 14 size tavsiye baslamadan once dusunun ama sizin karariniz neyse onu yapın sadece bu bir tavsiye ben size illa bu swyi oynamayın demiyorum

DarkKnight12

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server Çok Güzel Ben Rehberim Çok Güncel Bravo hiçbir Sorun yok Bence Oynamaya Değer Bir server. ^_^^_^ Güncellll++++++++++++++++

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
REHBERİNİZ BAŞKA BİR SERVERİN TANITIMINI YAPIYOR DİYE BENİM MUTE YEMEM NORMALMI SİZCE BENİM EMEĞİM VAR ORDA HAK GEÇİRİYORSUNUZ O DARKLBP DENEME REHBERİNİ PLAYER YAPMASSANIZ BENİMDE MUTEMİ KALDIRMAZSANIZ HAKKIMI HELAL ETMEM !

NİCK ( AmyLink)

KANIT : [url]http://prntscr.com/4rtmgh[/URL]

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
VIP satma olayı biraz kötü olmuş ama yinede idare eder birde vipin tekinde edit olduğu söyleniyor doğrumudur ?

NOT: nebi diye bir rehberiniz var hiç sevmedim sunucuda boşu boşuna sustur atıyo

Son düzenleme:

Sul_Eyman_Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
V
Adamın Banlanma Sebebi "Ben Başka Swden Geldim Bu Swyi Beğenmedim Oyunu Bırakcam'dı Ve Küfür Etti"
Kardeşim Kurucu bana küfür ediyor server 10 slot ken yalvarıodunz vip al die şimdi küfür ediyor Einshine denilen kurucu la ben böle serverde niye oynayayim zaten plugin paketiniz çalıntı istersen banı 99999 yap ne yazar ''Ben Başka Swden Geldim Bu Swyi Beğenmedim Oyunu Bırakcam'dı Ve Küfür Etti" Özgür hayallerde yaşıyorsun Ben bu serverin 2 aydır oyuncusuyum Ben bu swyi beğenmedim hiç öle bişe demedim kurucu anama felan küfür etti. Parayla vip aldım die hiçbir şey demedim Sonra.... vip bitti kurucuya ana bacı küfür ettim. Ben bu serveri hiç beğenmedim demedim sen reklamdayken seni gördüm ve ana bacı girdim :) heroturkun hayranıyım die gelion kardeşine vip vermişin diyince yyoo benim kardeşim yokki dion ben senin kardeşini demiyorum Einshinenin kardeşini diyorum. -Serverde Herkeze Beleş vip veriyorlar event felan deil veriyorlar beleşten serveri tavsiye etmem-