Sul_Eyman_Tr
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Başka serverlerde Oynama hakkım yokmu ????????
Senin isminle giren birisi banlanmis olabilir mesela baska isimle girBaşka serverlerde Oynama hakkım yokmu ????????
Ne fark eder, başkalarını damı böyle banlıyorlar?Senin isminle giren birisi banlanmis olabilir mesela baska isimle gir
Valla onu bunu bilmem ben banlanmaya bakarimNe fark eder, başkalarını damı böyle banlıyorlar?
VBaşka serverlerde Oynama hakkım yokmu ????????
Kardeşim Kurucu bana küfür ediyor server 10 slot ken yalvarıodunz vip al die şimdi küfür ediyor Einshine denilen kurucu la ben böle serverde niye oynayayim zaten plugin paketiniz çalıntı istersen banı 99999 yap ne yazar ''Ben Başka Swden Geldim Bu Swyi Beğenmedim Oyunu Bırakcam'dı Ve Küfür Etti" Özgür hayallerde yaşıyorsun Ben bu serverin 2 aydır oyuncusuyum Ben bu swyi beğenmedim hiç öle bişe demedim kurucu anama felan küfür etti. Parayla vip aldım die hiçbir şey demedim Sonra.... vip bitti kurucuya ana bacı küfür ettim. Ben bu serveri hiç beğenmedim demedim sen reklamdayken seni gördüm ve ana bacı girdim heroturkun hayranıyım die gelion kardeşine vip vermişin diyince yyoo benim kardeşim yokki dion ben senin kardeşini demiyorum Einshinenin kardeşini diyorum. -Serverde Herkeze Beleş vip veriyorlar event felan deil veriyorlar beleşten serveri tavsiye etmem-V
Adamın Banlanma Sebebi "Ben Başka Swden Geldim Bu Swyi Beğenmedim Oyunu Bırakcam'dı Ve Küfür Etti"