Birkaç şey söyliyeceğim
1- Adamın içine geçip nasıl baktın envanterine
2- Onun sen olmadığını nerden bileceğiz
3- Adamda kılıç yok nasıl pvp atıyosunuz
4- Bu kadar kanıtla hiçbir yere varamazsın
5- Sende haksızsın hilen varmış
1- /invsee Hucip
2- Resme iyi bak envanterde 1.boşlukta enchli elma var normalde bana bak 1.yer boş.HEM BEN OLSAM NE FARKEDER ? SERVERDE YİNE EDİT OLMUŞ OLMUYORMU ?
3-/invsee adamın üstündeki seti ve elindeki itemi gosterirrr ! o an adamın elinde enchli elmaları varmış demekki hem orası değişiyor adam eline kılıc alıyor orda kılıc gozukuyor.
4-Bence gayet bomba bir kanıt.
5-Ben bu serverdaki haksızlığı gostermek icin kendimi banlattım. lütfen sizde bu ssye bakın ve düşünün.her şey viplerin olduğu bu tip sunuculara destek vermeyin.[DOUBLEPOST=1410381850,1410381660][/DOUBLEPOST]
1- /invsee Hucip
2- Resme iyi bak envanterde 1.boşlukta enchli elma var normalde bana bak 1.yer boş.HEM BEN OLSAM NE FARKEDER ? SERVERDE YİNE EDİT OLMUŞ OLMUYORMU ?
3-/invsee adamın üstündeki seti ve elindeki itemi gosterirrr ! o an adamın elinde enchli elmaları varmış demekki hem orası değişiyor adam eline kılıc alıyor orda kılıc gozukuyor.
4-Bence gayet bomba bir kanıt.
5-Ben bu serverdaki haksızlığı gostermek icin kendimi banlattım. lütfen sizde bu ssye bakın ve düşünün.her şey viplerin olduğu bu tip sunuculara destek vermeyin.
BEN BU Hucip DENEN ADAMIN VİPİ KESTİĞİNİ GÖRDÜM ARALIKSIZ 3 KİŞİYE KARŞI SAVAŞTI AMA SETİ YİNE KIRILMADI.BU SS DE ONUN KANITI ZATEN ADAMIN ZULALANMIŞ P4 SETİ VAR OYÜZDEN BİR TÜRLÜ BİTMİYOR.